04252024štv

Obyvateľov okresu Levice zaplavili podvodné telefonáty, ignorujte ich a blokujte

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 16. septembra 2022 - Okresné riaditeľstvo Policajného zboru (OR PZ) v Leviciach upozorňuje občanov na telefonáty z podvodných čísel s odkazom v angličtine, pričom po preklade hovorí o údajnom spáchaní trestného činu. Informuje o tom Monika Barnová, referent špecialista OR PZ Levice.

Obyvateľov okresu Levice zaplavili podvodné telefonáty, ignorujte ich a blokujte

Podľa jej ďalších informácii Polícia dostala od občanov varovania ohľadom podvodných čísel, ktoré pôsobia ako reálne čísla zo Slovenska. "Po zodvihnutí sa ozýva automat v anglickom jazyku, ktorý informuje o spáchaní trestného činu v USA a vydanom zatykači na vašu osobu. Požaduje stlačiť číslicu 1. Polícia upozorňuje: Ignorujte takéto telefonáty, blokujte si podvodné telefónne čísla a zvážte ich nahlásenie svojmu operátorovi. Aj keď čísla pôsobia, že sú zo Slovenska, ide o zahraničných podvodníkov, ktorí využívajú premyslené technologické metódy," približuje Barnová.

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

V žiadnom prípade neposielajte peniaze neznámym ľuďom a vždy si overte komu peniaze posielate. "Neposkytujte žiadne zo svojich autentifikačných a verifikačných údajov k žiadnym bankovým službám, či produktom. Zároveň, ak od Vás neznáma osoba akoukoľvek formou požaduje Vaše údaje k platobným kartám a údaje k službe internetbanking, alebo prihlasovacie údaje a heslo, za žiadnych okolností ich neposkytujte. V prípade podozrenia na podvodné konanie kontaktujte políciu na linke 158," uzatvára referentka špecialistka OR PZ Levice.

zdroj: OR PZ Levice

KVALITNÝ NÁBYTOK, PRODUKTY TOPSHOP, DORMEO, DELIMANO, WALKMAXX, WELLNEO, ROVUS - OBUV A MÓDA - NÓRSKA KOZMETIKA - PRE DOSPELÝCH - ŠPORT A VÝŽIVOVÉ DOPLNKY - ŠKOLSKÉ POTREBY - ŠPERKY - ZĽAVY A AKCIE - KVALITNÝ ALKOHOL

...

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre