04242024str

V Lontove odhalili iba 19-ročného mladíka, ktorý si sadol za volant s 1,10 promile

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LONTOV 24. augusta 2022 - Policajti počas víkendu odhalili iba 19-ročného vodiča, ktorí si sadol za volant pod vplyvom alkoholu a nafúkal nad jedno promile. Ako informuje Facebook stránka Polícia SR - Nitriansky kraj, policajti vodiča zastavili a kontrolovali v obci Lontov, kde nafúkal 1,10 promile.

V Lontove odhalili iba 19-ročného mladíka, ktorý si sadol za volant s 1,10 promile

Ďalšieho vodiča pod vplyvom alkoholu policajti odhalili v obci Bielovce. "45-ročný vodič nafúkal 1,13 promile," dodáva Polícia.

Vodiči skončili v policajnej cele a je voči nim vedené trestné stíhanie pre prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. "Neustále apelujeme na vodičov, že alkohol je jednou z najčastejších príčin dopravných nehôd a v žiadnom prípade sa neoplatí sadnúť za volant, keď si vypijete. Ak nafúkate nad jedno promile, dopúšťate sa trestného činu, za ktorý hrozí trest odňatia slobody až na 12 mesiacov. Uvedomte si to a neriskujte," približuje Polícia.

zdroj a foto: Facebook Polícia SR - Nitriansky kraj

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

KVALITNÝ NÁBYTOK, PRODUKTY TOPSHOP, DORMEO, DELIMANO, WALKMAXX, WELLNEO, ROVUS - OBUV A MÓDA - NÓRSKA KOZMETIKA - PRE DOSPELÝCH - ŠPORT A VÝŽIVOVÉ DOPLNKY - ŠKOLSKÉ POTREBY - ŠPERKY - ZĽAVY A AKCIE - KVALITNÝ ALKOHOL

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre