04192024pia

Počas Silvestra a nového roka hasiči v okrese Levice zasahovali deväťkrát

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Počas Silvestra a nového roka hasiči v okrese Levice zasahovali deväťkrát

LEVICE 3. januára 2017 - Hasiči Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Leviciach počas silvestrovskej soboty (31.12.2016) a nového roka (1.1.2017) museli v okrese Levice zasahovať deväťkrát.

Počas Silvestra 2016 bol krátko pred deviatou hodinou ráno ohlásený požiar suchého porastu pri nemocnici v Leviciach. Zasahovali štyria hasiči z Levíc s jednou technikou, požiar sa im podarilo uhasiť.

V ten istý deň krátko po šestnástej hodine bol ohlásený požiar v budove bývalého bitúnku na Poštovej ulici v Želiezovciach. Zasahovali traja hasiči zo Želiezoviec s jednou technikou, príslušníci požiar
uhasili.

Esines.sk - tvorba web stránok a e-shopov

Pred dvadsiatou hodinou bol ohlásený technický zásah - otváranie bytu na adrese K. Mikszátha v Šahách. Traja šahanskí hasiči zasahovali s jednou technikou, byt sprístupnili zámočníckym náradím.

Pred polnocou bola ohlásená dopravná nehoda osobného vozidla na štátnej ceste č. I/51 pri obci Veľký Ďur, pri ktorej zasahovali štyria hasiči z Levíc s jednou technikou. Pri nehode spolupracovali s Policajným zborom SR (PZ SR) a Zdravotnou záchrannou službou.

Na nový rok 1. januára 2017 bol pred treťou hodinou nadránom ohlásený požiar dutého stromu na Dlhej ulici v meste Tlmače. Zasahovali štyria hasiči z Levíc s jednou technikou, príslušníci požiar uhasili.

Krátko pred trinástou hodinou bol ohlásený požiar skládky odpadu v katastri obce Sikenica, kde zasahovali traja hasiči zo Želiezoviec s jednou technikou. Príslušníci požiar uhasili.

Andrej Budai photo

Krátko po šestnástej hodine bol ohlásený požiar starej opustenej budovy na ulici Turecký rad v Leviciach. Zasahovali štyria hasiči z Levíc s jednou technikou v spolupráci s PZ SR. Príslušníci požiar uhasili.

Pred devätnástou hodinou bol ohlásený požiar komína na ulici Kováčová v Starom Tekove. Tam zasahovali štyria hasiči z Levíc s jednou technikou, príslušníci požiar uhasili.

Krátko pred devätnástou hodinou bol ohlásený požiar kotolne v Pohronskom Ruskove, kde zasahovali traja hasiči zo Želiezoviec s jednou technikou a dvaja hasiči z Levíc s jednou technikou, pričom sa príslušníkom požiar podarilo uhasiť.

zdroj: minv.sk

POZRITE SI TIEŽ:

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre