05022024štv

Levickí hasiči zasahovali v jeden deň pri dvoch dopravných nehodách a 5 škodových udalostiach

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

NITRA / LEVICE 14. januára 2015 - Hasičský a záchranný zbor vydal dnes 14.1.2015 tlačovú správu k dopravnej nehodovosti, v ktorej sa uvádza, že najviac dopravných nehôd z celého Slovenska bolo v Nitrianskom kraji. V správe sa uvádza, že hasiči len v dnešný deň zasahovali dnes 18 krát.

Levickí hasiči zasahovali v jeden deň pri dvoch dopravných nehodách a 5 škodových udalostiach

Ilustračná fotografia.

Dnes 14.1.2015 bolo doteraz v Nitrianskom kraji 8 dopravných nehôd a 25 škodových udalostí. Počet škodových udalostí však môže počas dnešného dňa ešte narásť.

Presspoint Levice
V okrese Levice evidujú 2 dopravné nehody a 5 škodových udalostí.
V okrese Šaľa boli dve dopravné nehody a 4 škodové udalosti. V okrese Nové Zámky boli 2 dopravné nehody a 2 škodové udalosti. V okrese Nitre bola 1 dopravná nehoda a 11 škodových udalostí. Okres Komárno nezaznamenal žiadnu dopravnú nehodu a dve škodové udalosti. V okrese Topoľčany bola 1 smrteľná dopravná nehoda, ktorá podľa predbežných informácií s počasím nesúvisí a 1 škodová udalosť.

zdroj: KR PZ Nitra, ilustračná fotografia: HaZZ v Leviciach
 
NEPREHLIADNITE:Portál Leviceonline.sk hľadá spolupracovníkov na dopisovanie, realizáciu fotoreportáží a videoreportáží, redaktorskú prácu, ale najmä pre obchodné zastupovanie. Príp. ak sa venujete, alebo poznáte niekoho, kto sa venuje, alebo by sa chcel realizovať napr. v tvorbe zaujímavých videí, video relácii, fotoreportáží, dopisovaní alebo je v obchodnom zastupovaní portálu Leviceonline.sk, ozvite sa.

Staňte sa spolutvorcom portálu LEVICEONLINE.sk!

Ak je vo Vašom okolí niečo, na čo by ste chceli upozorniť, stalo sa niečo vo Vašom okolí, posielajte nám tipy, fotografie, videá, informácie, radi ich budeme na portáli Leviceonline.sk uverejňovať. Posielajte na e-mail: info (zavináč) leviceonline.sk, alebo telefonicky na: 0903 671 087
 

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre