04192024pia

V Tekovských Lužanoch s nákladiakom zrazili podguráženú chodkyňu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

TEKOVSKÉ LUŽANY 14. októbra 2016 - Dňa 7.10.2016 v čase o 20:00 hod. došlo v Tekovských Lužanoch k dopravnej nehode, pri ktorej sa ľahko zranila chodkyňa.

V Tekovských Lužanoch s nákladiakom zrazili podguráženú chodkyňu

K dopravnej nehode došlo tak, že 47-ročná chodkyňa po tom, čo požila alkoholické nápoje, kráčala za zníženej viditeľnosti bez reflexných doplnkov a v Reštaurácia FOR YOU, Ludanská 14, Levice - denné menu.tmavom oblečení pri pravom okraji vozovky po ceste I/75 v obci Tekovské Lužany i napriek tomu, že vedľa vozovky je po oboch stranách chodník. Chodkyňa sa rozhodla prejsť cez vozovku v čase, keď bola obchádzaná nákladným vozidlom zn. MAN s návesom VOCOL. V dôsledku uvedeného došlo k zrážke pravej bočnej časti vozidla zn. MAN v oblasti palivovej nádrže pri zadnom pravom kolese s batožinou a chodkyne, ktorá bola v dôsledku kontaktu s vozidlom odhodená do pravej priekopy, kde zostala ležať. Vodič nákladného vozidla sa snažil zrážke s chodkyňou zabrániť strhnutím vedenia vozidla doľava, ale bočnej zrážke už zabrániť nedokázal.

V Tekovských Lužanoch s nákladiakom zrazili podguráženú chodkyňu

Pri dopravnej nehode došlo k zraneniu chodkyne. Požitie alkoholických nápojov bolo zistené u chodkyne. Dychová skúška u vodičanákladného vozidla mala negatívny výsledok.

Bistro Miloš na 2. podlaží Dituria SC, Levice ponúka domácu kuchyňu, chutné denné menu a najkrajší výhľad na Levice!

V Tekovských Lužanoch s nákladiakom zrazili podguráženú chodkyňu

Dopravná nehodovosť v Levickom okrese

Od začiatku roka do 13. októbra 2016 Okresný dopravný inšpektorát OR PZ Levice zaznamenal na cestách Levického okresu celkom 135 dopravných nehôd (-23). Pri 83 nehodách došlo k následkom na zdraví zúčastnených osôb. Pri nehodách bola usmrtená jedna osoba (-5), sedemnásť osôb sa zranilo ťažko (-7) a deväťdesiatdeväť osôb bolo ľahko zranených (-6). Pod vplyvom alkoholu bolo zavinených devätnásť dopravných nehôd. Hmotná škoda dosiahla výšku 354 120 €.

zdroj a fotografie: OR PZ Levice

Andrej Budai photo - fotografické a video služby - svadby, oslavy, stužkové, promócie, plesy, rodinné a firemné stretnutia, akcie, podujatia, spoločenské, športové...

POZRITE SI TIEŽ:

 

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre