05022024štv

Na hlavnej ceste oproti levickej Športovej hale zrazili cyklistu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 17. septembra 2016 - V utorok 13.9.2016 v čase o 10:50 hod. došlo v Leviciach oproti Športovej hale na Ul. Turecký rad k dopravnej nehode, pri ktorej sa ťažko zranil cyklista.

Na hlavnej ceste Oproti levickej Športovej hale zrazili cyklistu

K dopravnej nehode došlo tak, že 69-ročný cyklista jazdil na bicykli v meste Levice po ceste I/51, Ul. Turecký rad a to v smere od OD TESCO na mesto Nitra. Pri prechádzaní z pravého jazdného pruhu pre uvedený smer jazdy do ľavého jazdného pruhu pre uvedený smer jazdy, nedal znamenie o zmene smeru jazdy a nedal prednosť v jazde vodičovi jazdiacemu s vozidlom zn. ŠKODA v ľavom jazdnom pruhu a následne došlo ku zrážke medzi ľavou bočnou časťou bicykla a pravou prednou časťou vozidla zn. ŠKODA. Po náraze cyklista preletel cez vozidlo zn. ŠKODA a ostal ležať na vozovke. Vozidlo zn. ŠKODA ostalo stáť v ľavom jazdnom pruhu.

Bistro Miloš na 2. podlaží Dituria SC, Levice ponúka domácu kuchyňu, chutné denné menu a najkrajší výhľad na Levice!

Na hlavnej ceste Oproti levickej Športovej hale zrazili cyklistu

Andrej Budai photo - fotografické a video služby - svadby, oslavy, stužkové, promócie, plesy, rodinné a firemné stretnutia, akcie, podujatia, spoločenské, športové...

Na hlavnej ceste Oproti levickej Športovej hale zrazili cyklistu

Dopravná nehodovosť v Levickom okrese

Od začiatku roka do 15. septembra 2016 Okresný dopravný inšpektorát OR PZ Levice zaznamenal na cestách Levického okresu celkom 124 dopravných nehôd (-15). Pri 74 nehodách došlo k následkom na zdraví zúčastnených osôb. Pri nehodách bola usmrtená jedna osoba (-3), šestnásť osôb sa zranilo ťažko (-5) a osemdesiatdeväť osôb bolo ľahko zranených (+3). Pod vplyvom alkoholu bolo zavinených dvadsať dopravných nehôd. Hmotná škoda dosiahla výšku 339 020 €.

zdroj a fotografie: OR PZ Levice

POZRITE SI TIEŽ:

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre