05022024štv

Na Ul. A. Sládkoviča v Leviciach zrazili cez cestu prebiehajúcu chodkyňu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 23. septembra 2016 - V utorok 20.9.2016 v čase o 11:55 hod. došlo v Leviciach k dopravnej nehode, pri ktorej sa zranila 78-ročná chodkyňa.

Na Ul. A. Sládkoviča v Leviciach zrazili cez cestu prebiehajúcu chodkyňu

K dopravnej nehode došlo pravdepodobne tak, že 78-ročná chodkyňa prechádzala cez cestu Ul. A. Sládkoviča v meste Levice z ľavej strany na pravú v križovatke s ulicou T. Vansovej a to tak, že stála približne v strede Ul. Vansovej, keď sa rozhodla prebehnúť cez Ul. Sládkovičovu.

Bistro Miloš na 2. podlaží Dituria SC, Levice ponúka domácu kuchyňu, chutné denné menu a najkrajší výhľad na Levice!

V tom čase po uvedenej ulici jazdil vodič na vozidle zn. Fiat Punto, z pohľadu chodca z pravej strany na ľavú. Vodič po spozorovaní prebiehajúcej chodkyne začal prudko brzdiť. Napriek snahe vodiča došlo ku zrážke medzi pravou prednou časťou vozidla a telom chodkyne, ktorá spadla pri pravý okraj cesty, kde zostala ležať.

Pri dopravnej nehode došlo k zraneniu chodkyne. Vykonaná dychová skúška mala u vodiča osobného vozidla negatívny výsledok.

Andrej Budai photo - fotografické a video služby - svadby, oslavy, stužkové, promócie, plesy, rodinné a firemné stretnutia, akcie, podujatia, spoločenské, športové...

Na Ul. A. Sládkoviča v Leviciach zrazili cez cestu prebiehajúcu chodkyňu

Dopravná nehodovosť v Levickom okrese

Od začiatku roka do 22. septembra 2016 Okresný dopravný inšpektorát OR PZ Levice zaznamenal na cestách Levického okresu celkom 127 dopravných nehôd (-20). Pri 76 nehodách došlo k následkom na zdraví zúčastnených osôb. Pri nehodách bola usmrtená jedna osoba (-3), šestnásť osôb sa zranilo ťažko (-6) a deväťdesiatjeden osôb bolo ľahko zranených (-7). Pod vplyvom alkoholu bolo zavinených dvadsať dopravných nehôd. Hmotná škoda dosiahla výšku 341 220 €.

zdroj a fotografie: OR PZ Levice

POZRITE SI TIEŽ:

Súťaž pre maturitné ročníky o zľavu na realizáciu videa zo stužkovej slávnosti.

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre