05032024pia

Reklama pre firmy a živnostníkov na portáli Leviceonline.sk ZADARMO!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Doba je zlá. Aktuálna pandemická situácia na Slovensku momentálne nedovoľuje otvárať mnoho obchodov a tak viacero firiem a živnostníkov nemá žiadny, alebo minimálny príjem.

Reklama pre firmy a živnostníkov na portáli Leviceonline.sk ZADARMO!

Preto sme sa s našim regionálnym spravodajsko-spoločenským portálom pre okres Levice a blízke okolie Leviceonline.sk a regionálnou internetovou televíziou TVTEKOVHONT.SK rozhodli vyjsť v ústrety firmám a živnostníkom, pomôcť im a ponúknuť im zaujímavý priestor na propagáciu - reklamu ZADARMO*!

V rámci reklamy ZADARMO* ponúkame:
1. realizáciu základnej firemnej vizitky v katalógu firiem na portáli Leviceonline.sk. (základné údaje o firme, zaradenie firmy do jednej kategórie v rámci katalógu firiem, popis činnosti spoločnosti do 1000 znakov, logo a fotografia, adresa a kontaktné informácie firmy);
2. 1x ZDIEĽANIE tejto zrealizovanej firemnej vizitky v katalógu firiem na Facebook stránke Leviceonline.sk (https://www.facebook.com/leviceonline.sk), ktorá má v súčasnosti vyše 16.000 fanúšikov z celého okresu Levice a okolia.

Kontaktujte nás na 0903 671 087, alebo nám píšte na email:

* Informácia: V prípade realizácie reklamy ZADARMO firmu/živnostníka nič nezaväzuje k tomu, aby si zakúpil ďalšie platené možnosti reklamy.

BUDE VÁS ZAUJÍMAŤ:
- Návštevníci portálu Leviceonline.sk si v roku 2020 zobrazili vyše tri milióny stránok

Pre firmy a živnostníkov ponúkame ďalšie možnosti propagácie na portáli, Facebook stránke a vo videoreportážach TVTEKOVHONT:

1. Rozšírená firemná vizitka v katalógu firiem. Cena: 40 eur/rok + BONUS 20% zľava na všetky ďalšie možnosti propagácie. (Viac o rozšírenej firemnej vizitke v katalógu firiem na portáli Leviceonline.sk tu: https://www.leviceonline.sk/info/5757-vyhodna-ponuka-reklamy-pre-firmy-a-zivnostnikov-s-firemnou-vizitkou-v-katalogu-firiem);

2. PR článok/reklamný rozhovor/recenzia formou článku. Cena: 50 eur
3. Zdieľanie na Facebook stránke Leviceonline.sk. Cena: 20 eur/ prvý deň, 10 eur ďalšie dni
4. Reklamný - grafický banner. Cena od 25 eur/týždeň
5. Reklamná videoreportáž - realizácia reklamnej komentovanej videoreportáže/reklamný rozhovor. Cena: od 200 eur
6. Sponzorstvo regionálnych videoreportáží z celého okresu Levice v rámci projektu regionálnej internetovej televízie TVTEKOVHONT.SK.

7. Prezentácia denného - obedného menu - pre reštauračné zariadenia ponúkame možnosť prezentácie denného - obedového menu v sekcii Denné menu (https://www.leviceonline.sk/denne-menu). Denné menu aktualizujeme každý týždeň v nedeľu/pondelok ráno + celá sekcia Denné menu sa každý týždeň v pondelok ráno prezentuje - zdieľa na Facebook stránke Leviceonline.sk. Cena: 120 eur/rok.

Kompletné informácie a opis jednotlivých reklamných možností (body 2.-6.) nájdete tu: https://www.leviceonline.sk/info/5401-portal-leviceonline-sk-a-projekt-tvtekovhont-sk-ponuka-firmam-a-zivnostnikom-priestor-na-propagaciu

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre