05032024pia

SÚŤAŽ PRE FIRMY A ŽIVNOSTNÍKOV o reklamu na Leviceonline.sk v hodnote 200 EUR!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 25. augusta 2020 - Pre firmy a živnostníkov z celého okresu Levice i blízkeho okolia portál Leviceonline.sk a regionálna internetová televízia TVTEKOVHONT pripravili súťaž o reklamu vo výške 200 EUR!

SÚŤAŽ PRE FIRMY A ŽIVNOSTNÍKOV o reklamu na Leviceonline.sk v hodnote 200 EUR!

V súčasnosti mnoho firiem a malých podnikateľov zažíva kvôli koronavírusovej kríze ťažké časy. Preto im chce portál Leviceonline.sk a regionálna internetová televízia TVTEKOVHONT pomôcť s prezentáciou ich činnosti a poskytnúť im reklamný priestor až do výšky 200 EUR.

Ako sa firmy a malí podnikatelia môžu zaradiť do súťaže?

Podmienkou účasti v súťaži je objednanie si rozšírenej firemnej vizitky v katalógu firiem na portáli Leviceonline.sk v cene 40 eur. Za túto sumu firma získa rozšírenú firemnú vizitku v katalógu firiem na portáli Leviceonline.sk na celý 1 rok + 1x zdieľanie na Facebook a Instagram stránkach Leviceonline.sk.

Vaša firemná vizitka môže vyzerať aj takto: 

AMBULANCIA KLINICKEJ A DOPRAVNEJ PSYCHOLÓGIE - https://www.leviceonline.sk/firmy/625-ambulancia-klinickej-a-dopravnej-psycholgie

Následne bude firma zaradená do losovania o reklamu na portáli, Facebook a Instagram stránkach Leviceonline.sk a vo videoreportáži TVTEKOVHONT v hodnote 200 eur. Firma si bude môcť v danej hodnote vybrať akúkoľvek reklamnú kampaň z ponúkaných možností tu: https://www.leviceonline.sk/info/5401-portal-leviceonline-sk-a-projekt-tvtekovhont-sk-ponuka-firmam-a-zivnostnikom-priestor-na-propagaciu

Objednávky prijímame na:
e-mail:
Tel.: 0903 671 087

Firmy sa do súťaže môžu registrovať do 30. septembra 2020. Losovanie spomedzi registrovaných firiem prebehne 10. októbra 2020. Víťaznú firmu budeme kontaktovať.

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre