04202024sob

Levice - avíza a pozvánky, oznamy o akciách a podujatiach

Levický festival pohybovej kultúry - Movement festival Vol.2 už 5.9.2015!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 21. augusta 2015 - Nastal čas oznámiť Vám skvelú novinu. Letné voľno sa nám už pomaly schyľuje ku koncu, my sme však nezaháľali a mysleli na to, aby sa vaše skvelé leto ukončilo až v septembri. A to dňom, na ktorý určite len tak nezabudnete.

Levický festival pohybovej kultúry - Movement festival Vol.2 už 5.9.2015!

Movement festival sa opäť úspešne dostal do nášho kalendára a oslava pohybu a umenia tentokrát pripadá na 5.9.2015. Program prvej septembrovej soboty priam praská vo švíkoch a na svoje si príde každý aktívny či pasívny športovec, umelec, skrytý talent, rodič, ratolesť či večne mladý duchom.

LeviceUbytovanie.sk - Predaj a prenájom a predaj 1. a 5. izbových zrekonštruovaných bytov v Leviciach
Tohtoročný festival naberie aj väčšie priestorové grády, medzi námestím a mestským úradom bude uzavretá komunikácia. Pestrá škála aktivít a vystúpení pohladí a poteší každého, kto má opäť chuť zažiť niečo netradičné a umožní mu vidieť, že aj v našom meste môže každá bytosť zažiť perfektný zážitok. Preto vezmite perá alebo smartfóny a do diára spravte bodku - nezabudnúť, čas sa kráti.

Levický festival pohybovej kultúry - Movement festival Vol.2 už 5.9.2015!

Čo Vás čaká? Program, ktorý trvá od 10:00 do 22:00 hod. je naozaj bohatý, veď posúďte sami: ohňová šou, bartenders, Alex Hrubý, Black Flys, indoboard, Zoocrew, BMX, Flatland rider, jednokolky, škola longboardu, RHHU, cvičenie vlastnou váhou, free run, kalistenika, cvičenie s deťmi, Jungle Gym Levice, S3tlife crew, škola pohybu, street workout, chodúle, slack line, trampolínky, handbalancing, skateboarding, bodypainting, parkour, materská škola, akrobati, AG Creative, fotozóna, umelecká zóna, voľná maľba, maľovanie na tvár, maľovanie s deťmi, tanec, chill out zóna, hip hop, občerstvenie, divadelníci, koncerty kapiel For Tape, Vklude a to všetko v hudobnom sprievode DJ Kurpi!
Movement Tím

Pozrite si tiež:

Mladí ľudia chcú v Leviciach vybudovať nový športový areál, upozornili na to dokumentom

Alternatívne športy v Leviciach sa predstavia v dokumentárnom filme "Bez práce nie sú koláče"

Nové streetworkoutové ihrisko otvorené pre každého

Levické Námestie hrdinov ožilo pohybom a kultúrou + fotografie

Videopozvánka na festival pohybovej kultúry v Leviciach - MOVEMENT

Na pešej zóne v Leviciach točili videopozvánku na Festival pohybovej kultúry MOVEMENT Vol.1

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre