04202024sob

Levice - avíza a pozvánky, oznamy o akciách a podujatiach

Videopozvánka na festival pohybovej kultúry v Leviciach - MOVEMENT

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

MOVEMENT - Festival pohybovej kultúry Vol. 1LEVICE 11. augusta 2014 - Už o necelý mesiac, v sobotu 6.9.2014 sa na Nám. hrdinov v Leviciach uskutoční netradičné no o to zaujímavejšie podujatie - Festival pohybovej kultúry MOVEMENT Vol.1.

Bude to podujatie, ktoré je venované ukážkam, akými možnými rôznymi alternatívami pohybu a športu je možné tráviť svoj voľný čas, podujatie plné športových, tanečných a hudobných aktivít pre každého. V Jungle Gym stánku sa predvedie posilňovanie vlastným telom, v Zoo Crew stánku sa predstavia extrémne športy, v BM Generation stánku tanečná škola, v Black Flys stánku BMX Flatland, trial s občerstvením, nebude tiež chýbať Indo Board, t.j. balančná doska, Graffiti a Street art na umelo vytvorenej stene, predstaví sa aj Materská škola P.O.Hviezdoslava, to všetko pri skvelom hudobnom sprievode DJ Damen-a. Súčasne bude cieľom podujatia spropagovať výstavbu nového streetworout-ového ihriska v Leviciach.

Vo štvrtok 17. júla 2014 sa na pešej zóne v Leviciach pod taktovkou chalanov z Frozen Chicken pripravovala zaujímavá videopozvánka na tento Festival pohybovej kultúry. Pozrite si ju tu:



Vidíme sa na Festivale pohybovej kultúry MOVEMENT Vol. 1 v sobotu 6.9.2014 od 9.00 do 18.00 hod.

Pozrite si aj:
Na pešej zóne v Leviciach točili videopozvánku na Festival pohybovej kultúry MOVEMENT Vol.1

zdroj a fotografie: Mgr. Andrej Budai, www.leviceonline.sk, video: Frozen Chicken
PhDr. Soňa Kosorinová, klinický psychológ a psychoterapeut

Komcar, s.r.o. e-shop, súťaž o 50 EUR poukážku

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre