04192024pia

PR články, komerčné, Levice

A čo duša? Nezabúdame na ňu náhodou?

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
PhDr. Soňa Kosorinová, klinický psychológ a psychoterapeut SRŽijeme v zložitej dobe, v rýchlom tempe a časovom strese, pod neustálym tlakom každodennej reality. Žijeme v storočí stresu a depresií, v období ekonomickej a hospodárskej krízy, kedy sa usilujeme obstáť v zamestnaní, v rodine, v bežnom dni a pritom všetkom ešte vyzerať dobre. Aspoň navonok. Podbáme si na obliekanie, úpravu účesu a make-up, čoraz častejšie vidieť na ženách umelé nechty, príčesky, umelé mihalnice. Mužom tiež začína viac záležať na vzhľade, niektorí sa osmelili a navštevujú kaderníka, či kozmetiku, čoraz častejšie vidieť na telách tetovanie. Imidž nie je na nič!

Telu doprajeme dobré jedlo, potom občas držíme diéty, silu a energiu si dopĺňame energetickými nápojmi, užívame vitamíny a moderné povzbudzujúce prostriedky. Veľa sa hovorí o dodržiavaní pitného režimu.

Niektorí z nás si z času načas zájdu do solária „chytať bronz“, zašportujú si, navštívia posilňovňu, prípadne doprajú telu relax na masáži, či vo wellnes centre. Byť fit a In je predsa zdravý životný štýl. Telo potrebuje dostať svoje.
PhDr. Soňa Kosorinová, klinický psychológ a psychoterapeut SR
Všetko, čo robíme pre seba je vítané! Hlavne si dopriať dosť času a starostlivosti o telo. Nezabúdame pritom všetkom náhodou na dušu?

Spýtajme sa úprimne sami seba, ako sa pýta v piesni od Elánu, Jožo Ráž:
„A ČO DUŠA“?
Venujeme aj jej toľko starostlivosti a pozornosti? Neoddeliteľnou súčasťou tela je predsa duša, na ktorú až toľko pravdepodobne nemyslíme, a vo všeobecnosti jej nevenujeme dostatok času a záujmu. Tiež si to zaslúži! Je to priam nevyhnutné pre duševné zdravie a harmonické fungovanie ako aj dlhodobý výkon v práci, v rodine, v bežnom spoločenskom a súkromnom živote.

Aj naša duša potrebuje poživeň, živiny a zdroje  životodarnej energie. Odkiaľ ju čerpáte? Ako nabíjate „baterky“? Aký zdroj energie máte Vy osobne?

Rovnováha psychických a fyzických síl je veľmi dôležitá, je to aj prevencia proti „vyhoreniu“, a na to by sme nemali nikdy zabúdať!
PhDr. Soňa Kosorinová, klinický psychológ a psychoterapeut SR
Ak cítite, že potrebujete pomoc v oblasti psychických problémov, máte pocit, že ste pod neustálym tlakom  a žijete v strese, ak by ste chceli pracovať na sebe v rámci lepšieho sebapoznania, porozumenia sebe a druhým, zastaviť sa na životnej ceste a porozmýšľať, ako popracovať na zvýšení vlastnej sebaúcty a sebadôvery, konštruktívnom riešení problémov, nájdete ma na dole uvedenej adrese.


Zamyslíme sa spoločne a budeme hľadať zdroje, spôsoby a alternatívy riešenia. Ponúknem Vám niekoľko typov a možností starostlivosti o dušu, zaktivizovanie Vášho vnútorného potenciálu a nácvik dýchania cez HRV biofeedback, relaxačné metódy formou Autogénneho tréningu a Jacobsonovej progresívnej svalovej relaxácie, čo povedie k zlepšeniu kvality Vášho života. Ak sa chcete dozvedieť viac, čo by mohlo byť Vašim vlastným „balzamom“ na dušu, príďte do Ambulancie klinickej psychológie na Dopravnej ulici č. 14, v budove Agrisu na prízemí vľavo, č. dv. 4 a 5.

Poskytujem psychologické služby formou
INDIVIDUÁLNEJ, PÁROVEJ  a SKUPINOVEJ  PSYCHOTERAPIE:
  • pri psychických problémoch spôsobených stresom alebo vplyvom záťažových životných udalostí;

  • pri úzkostných a depresívnych stavoch;

  • panických poruchách a fóbiách;

  • pri závislosti od alkoholu a iných psychoaktívnych látok, ponúkam pomoc aj rodinným príslušníkom závislých;

  • pri vzťahových problémoch jednotlivcov, partnerov, manželov a rodín.

OBJEDNAŤ sa môžete TELEFONICKY: 0903 962 986

Na Vašu návštevu a spoluprácu s Vami sa teší PhDr. Soňa Kosorinová, klinický psychológ a psychoterapeut SR

Viac aj vo firemnej vizitke PhDr. Soni Kosorinovej, klinického psychológa a psychoterapeuta SR.

foto: internet

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre