04262024pia

Volejbal, volejbalové správy a aktuality z mesta Levice a levického okresu

Mladšie žiačky VK Podlužianka Levice sa stali vicemajsterkami Slovenska, Palas VK Levice tretie

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

PREŠOV / LEVICE 11. mája 2023 - Mladšie žiačky VK Podlužianka Levice sa stali vicemajsterkami Slovenska na Majstrovstvách Slovenska vo volejbale, ktoré sa konali v Prešove. Ako informuje klub na svojej Facebook stránke, na turnaj, ktorý sa konal v dňoch od 6. do 8.5.2023, postúpili z 1.miesta v oblasti Stred.

Mladšie žiačky VK Podlužianka Levice sa stali vicemajsterkami Slovenska, Palas VK Levice tretie

V sobotu Levičanky získali svoju zlatú medailu za oblasť. V skupine B, do ktorej boli zaradené, sa stretli so Senicou, Studienkou, Spišskou Novou Vsou a Košicami. Nad všetkými súperkami zvíťazili.

Sobota 6.5.2023:
Senica: výhra 3:0
Studienka: výhra 3:0
Nedeľa 7.5.2023:
Spišská Nová Ves: výhra 3:2
Košice: výhra 3:1

Levičanky teda bez jedinej prehry postúpili do semifinále z 1.miesta v skupine B. V pondelok, v prvom semifinálovom súboji, hrali proti ďalšiemu súperovi z Levíc - Palas Levice, nad ktorým vyhrali 3:0. To znamenalo, že idú do finále Majstrovstiev Slovenska.

S piatimi výhrami na konte išli do finále proti súperovi zo Žiaru nad Hronom. "Dievčatá vôbec nehrali svoju hru, nechali sa vyviesť z miery a prehrali 3:0. So súperom zo Žiaru nad Hronom sa doťahujeme celú sezónu, raz oni, raz my,...teraz to vyšlo na súpera, ktorý hral výborne. Gratulujeme dievčatám zo Žiaru nad Hronom, vyhrali zaslúžene," približuje zápas klub a dodáva. "Pre nás je 2.miesto na MSR obrovský úspech a preto sme ho aj patrične oslávili. Po návrate domov sme sa na ďalší deň vybrali na Námestie hrdinov v Leviciach a užili sme si náš obrovský úspech."

Hráčky: Boďó, Dobšovičová, Gazdíková, Genčíková, Halabuková, Harmanová, Harnová, Kupčiová, Ludvigová, Maľová, Máčajová, Nitranská, Uharčeková Zara, Uharčeková Zoe

ČLÁNOK POKRAČUJE NIŽŠIE ⇩

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Mladšie žiačky Palas VK Levice skončili v turnaji na 3. mieste

"Majstrovstvá Slovenka dopadli úspešne. Pre nás bol úspech už len to, že sme sa tam dostali. Každý jeden zápas bol dôležitý a ukázali sme svoju bojovnosť, trpezlivosť a sústredenosť. Postúpiť do semifinále s hračkami, ktoré na MS-R nikdy neboli je niečo úžasné. O tretie miesto sme sa pobili s Košicami, bol to zápas, kde víťazil tím, ktorý neurobil chybu a hral zodpovedne. Sme tretie na M-SR mladších žiačok a som na dievčatá nesmierne pyšná a každej jednej veľmi pekne ďakujem za ich výkon. Chcem sa poďakovať rodičom, pretože bez nich by sme takú atmosféru, akú nám robili každý zápas nikdy nemali. Ďakujem trénerke Vydrovej, že bola súčasťou nášho tímu. Chcem sa všetkým veľmi pekne poďakovať za ich podporu," zhodnotila po turnaji trénerka Palas VK Levice Pažická na webe klubu.

Mladšie žiačky VK Podlužianka Levice sa stali vicemajsterkami Slovenska, Palas VK Levice tretie

Výsledky Palas VK Levice:

SOBOTA – 6. MÁJ 2023
MŠK Žiar nad Hronom – PALAS VK LEVICE 3:0 (26, 13, 17)
MVK Snina – PALAS VK LEVICE 0:3 (-20, -17, -9)

NEDEĽA – 7. MÁJ 2023
PALAS VK LEVICE – ŠVK Pezinok 3:0 (25, 20, 23)
PALAS VK LEVICE – TJ ŠK VK Krupina 3:0 (18, 13, 11)

PONDELOK – 8. MÁJ 2023
SEMIFINÁLE / PALAS VK LEVICE – VK Podlužianka Levice 0:3 (-20, -12, -19)
ZÁPAS O 3. MIESTO / VK Slávia TU Košice – PALAS VK LEVICE 2:3 (-11, -21, 19, 26, -13)

Gratulujeme obom klubom!

zdroj a foto: Facebook Volejbalový Klub Podlužianka Levice, palaslevice.com

...

KVALITNÝ NÁBYTOK, PRODUKTY TOPSHOP, DORMEO, DELIMANO, WALKMAXX, WELLNEO, ROVUS - NÓRSKA KOZMETIKA - PRE DOSPELÝCH - ŠPORT A VÝŽIVOVÉ DOPLNKY - ŠKOLSKÉ POTREBY - ŠPERKY - ZĽAVY A AKCIE - KVALITNÝ ALKOHOL


Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre