04232024uto

Volejbal, volejbalové správy a aktuality z mesta Levice a levického okresu

Volejbalové odchovankyňe Levíc Rebecca Földesiová a Jasmína Pavlíková sú majsterkami Slovenska

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

BRATISLAVA / LEVICE 28. apríla 2023 - Volejbalové odchovankyňe Palas VK Levice Rebecca Földesiová a Jasmína Pavlíková sú majsterkami Slovenska v Niké Extralige žien v súťažnom ročníku 2022/23. Informuje o tom klub na svojej web stránke.

Volejbalové odchovankyňe Levíc Rebecca Földesiová a Jasmína Pavlíková sú majsterkami Slovenska

Dvadsiatyprvý titul a putovný pohár Hildy Mazúrovej získali hráčky Slávia Ekonomická univerzita, ktoré vo finálovej sérii zvíťazili 3:0 na zápasy nad mestským rivalom VKP Bratislava. Za Sláviu nastúpili Rebecca Földesiová a Jasmína Pavlíková. "Do finalovej série sme išli s jasným cieľom a to bol titul. Vedeli sme, že to nebude jednoduché. Pracovali sme podstivo každý deň na tréningoch a snažili sme sa dať do toho všetko, či už my hráčky alebo náš realizačný tím. V sériach sme boli jednoznačne lepšie pripravené mentálne aj fyzicky. Pocity sú neopísateľné a teším sa, že sme mohli byť súčasť tohoto úspechu spolu aj s Rebeccou," povedala pre klubový web Jasmína Pavlíková.

Ako ďalej klub informuje, historický bronz dosiahla HIT Trnava aj s ďalšou levickou odchovankyňou Ivanou Povrazníkovou. "Na hosťovaní vo Volley project UKF Nitra bola Ema Matejovová, s ktorou skončili na 5. mieste. V súťaži sme mali ešte jednu odchovankyňu Martinu Angušovú, ktorá sa s VA UNIZA Žilina umiestnila na 9. mieste," dodal klub.

GRATULUJEME!

zdroj a foto: palaslevice.com

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie
...

KVALITNÝ NÁBYTOK, PRODUKTY TOPSHOP, DORMEO, DELIMANO, WALKMAXX, WELLNEO, ROVUS - NÓRSKA KOZMETIKA - PRE DOSPELÝCH - ŠPORT A VÝŽIVOVÉ DOPLNKY - ŠKOLSKÉ POTREBY - ŠPERKY - ZĽAVY A AKCIE - KVALITNÝ ALKOHOL


Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre