05042024sob

Tomáš Valentík zvíťazil na celoslovenských policajných Majstrovstvách v karate

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

PEZINOK 20. júna 2023 - Tomáš Valentík z Okresného riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Leviciach zvíťazil v kategórii karate nad 84 kg na celoslovenských Majstrovstvách útvarov Ministerstva vnútra SR a Policajného zboru jednotlivcov v karate, džude a policajnom zápasení. Informuje o tom Polícia na svojej Facebook stránke Polícia SR - Nitriansky kraj.

Tomáš Valentík zvíťazil na celoslovenských policajných Majstrovstvách v karate

Podľa ďalších informácii podujatie usporiadal Odbor výcviku Prezídia PZ v spolupráci so Strednou odbornou školou PZ v Pezinku v priestoroch Strednej odbornej školy PZ v Pezinku. Súťaže sa zúčastnilo 53 pretekárov, z ktorých policajti z Nitrianskeho kraja získali až päť medailí.

V kategórii karate nad 84 kg získal 1. miesto npor. Mgr. Tomáš V. z Okresného riaditeľstva PZ v Leviciach. V kategórii karate ženy bez rozdielu hmotnosti skončila na 3. mieste nstržm. Ing. Lenka R. z Okresného riaditeľstva PZ v Nových Zámkoch, ktorá získala tiež 3. miesto v kategórii policajný zápas ženy bez rozdielu hmotnosti. V kategórii policajný zápas muži do 90 kg skončili na 2. a 3. mieste práp. Ferenc Z. a ppráp. Patrik D. z Okresného riaditeľstva PZ Nové Zámky.

zdroj a foto: Facebook Polícia SR - Nitriansky kraj

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie
...

KVALITNÝ NÁBYTOK, PRODUKTY TOPSHOP, DORMEO, DELIMANO, WALKMAXX, WELLNEO, ROVUS - NÓRSKA KOZMETIKA - PRE DOSPELÝCH - ŠPORT A VÝŽIVOVÉ DOPLNKY - ŠKOLSKÉ POTREBY - ŠPERKY - ZĽAVY A AKCIE - KVALITNÝ ALKOHOL

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre