04242024str

Ivana Kuriačková je majsterkou Slovenska v atletike, ŠK Atóm Levice úspešný na duatlone v Kravanoch nad Dunajom

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

OTROKOVICE / KRAVANY NAD DUNAJOM 24. apríla 2022 - Ivana Kuriačková, členka ŠK Atóm Levice, sa stala majsterkou Slovenska v atletike v behu na 10.000 metrov na atletickom štadióne v Otrokoviciach v sobotu 23.4.2022. Ako klub informuje, túto vzdialenosť bežala na atletickej dráhe prvý krát a jej výkon zaznamenal 36:03 min.

Ivana Kuriačková je majsterkou Slovenska v atletike, ŠK Atóm Levice úspešný na duatlone v Kravanoch nad Dunajom

V sobotu 23.apríla 2022 sa pretekárom ŠK Atóm Levice skvelo darilo na Žitavskom duatlone v Kravanoch nad Dunajom. Do Kravian vycestovala početná výprava levických triatlonistov a zastúpenie mali vo všetkých kategóriách.

V kategórii Žiačky nádeje B obsadila Miriamka Moravská 1.miesto a Natálka Šipošová 2.miesto, výborne dobehli v tejto kategórii aj ostatné dievčatá - Zarka Nicol Tokarčík na 4.mieste, Vanda Pilcová na 5.mieste; nestratili sa ani Viktorka Grigerová (7.miesto) a Tamarka Kováčová (9.miesto), pre ktoré to bol ich prvý duatlon.

V kategórii Mladšie žiačky dobehla na peknom 6.mieste Laura Cícerová.

V kategórii Starší žiaci obsadil 1.miesto Alex Mandák, medzi dievčatami Karolína Miklóšová 2.miesto, Debora Moravská 5. a Simi Laktišová 11.miesto.

Juniori Gabriel Suchý a Janka Mácsaiová a veterán Slavomír Jánoš boli tiež víťazmi vo svojich kategóriách. Na 3.mieste sa umiestnila Mia Sophie Rudolphi v kategórii junioriek.

zdroj a foto: TM, Mária Kuriačková

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

KVALITNÝ NÁBYTOK, PRODUKTY TOPSHOP, DORMEO, DELIMANO, WALKMAXX, WELLNEO, ROVUS - OBUV A MÓDA - NÓRSKA KOZMETIKA - PRE DOSPELÝCH - ŠPORT A VÝŽIVOVÉ DOPLNKY - ŠKOLSKÉ POTREBY - ŠPERKY - ZĽAVY A AKCIE - KVALITNÝ ALKOHOL

 

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre