04232024uto

Pretekári ŠK Atóm Levice na Triatlonovom festivale v Dvoroch nad Žitavou excelovali

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

DVORY NAD ŽITAVOU / LEVICE 20. júna 2018 - Levickí pretekári z triatlonového klubu ŠK ATOM sa už tradične predstavili na 32. ročníku triatlonu vo Dvoroch nad Žitavou, na Triatlonovom festivale, ktorý sa konal dňa 16. júna. V túto peknú júnovú sobotu nazbierali naprieč všetkými kategóriami poriadnu kopu medailí.

Pretekári ŠK Atóm Levice na Triatlonovom festivale v Dvoroch nad Žitavou excelovali
Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

V kategórii „Nádeje B“ si prvé miesta vybojovala Laura Cícerová medzi dievčatami a Andrej Hričina medzi chlapcami. Na treťom mieste dobehla Karin Mandáková. Laura Tomková sa umiestnila na 5. mieste. V kategórii „Nádeje A“ medzi chlapcami dominoval na prvom mieste Alex Mandák. Marian Mjartan skončil jedenásty.

Dievčatá obsadili kompletný stupeň víťazov. Žaneta Gajdošová na prvom mieste, Debora Moravská na druhom mieste a Simona Laktišová na treťom mieste. Karolína Miklóšová skončila piata a Mia Sophie Rudolphi v početnom štartovom poli na šiestom mieste.

Pretekári ŠK Atóm Levice na Triatlonovom festivale v Dvoroch nad Žitavou excelovali

V mladších žiakoch skončil v silnej konkurencii na štvrtom mieste Boris Bátovský. V hustom štartovom poli mladších žiačok bojovali dve atomáčky. Nikol Pivarčiová na druhom mieste a Paulína Haulíková na štvrtom mieste. V nabitých starších žiakoch mal ŠK ATOM jedného zástupcu Gabriela Suchého, ktorý skončil tretí.

Nakúpdoma.sk - eshop - Byt a domácnosť, elektronika a spotrebiče, šport a fitness, kuchyňa, pánska a dámska móda, obuv, Topshop produkty, alko-nealko nápoje, kozmetika

V superšprint triatlone sa v kategórii „Ženy do 19 rokov“ na prvom mieste umiestnila Karin Jánošová. Rovnako zlatú medailu vybojovala Lucia Pivarčiová v kategórii „Ženy 35+“. V popoludňajšom mikrotriatlone sa medzi ženami stala absolútnou víťazkou Ivana Kuriačková a Tadeáš Fazekaš absolútne tretí medzi mužmi. Vo „Veteránoch“ skončil Slavomír Jánoš na treťom mieste a rovnako bronzová bola Viktória Titková medzi juniorkami.

Pretekári ŠK Atóm Levice na Triatlonovom festivale v Dvoroch nad Žitavou excelovali

Na tomto už tradičnom triatlonovom podujatí opäť predviedli triatlonisti ŠK Atom Levice fantastické bojovné výkony a môžu sa pripravovať na ďalšie preteky slovenského pohára, ktorý je v plnom prúde.

zdroj a fotografie: ŠK Atóm Levice

POZRITE SI TIEŽ:

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre