05022024štv

Štvrťfinálová séria pokračuje, Bratislavčania vrátili Levičanom domácu prehru + fotografie a rozhovory

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 22. marca 2014 - V piatok 21.3.2014 sa v levickej športovej hale uskutočnil odvetný zápas 1. kola play-off vo futsale medzi domácim tímom Futsal Team Levice a FTVŠ UK Bratislava. Levičania mali v tomto zápase "mečbal", keďže v prvom zápase zvíťazili na palubovke súpera, hostia teda mali "nôž na krku" a museli zvíťaziť. Zo začiatku sa hral opatrný futsal, no do polčasu Egon Zorád zdvihol "domácu zástavu" - 1:0 a takto sa aj skončil polčas.

Štvrťfinálová séria pokračuje, Bratislavčania vrátili Levičanom domácu prehru + fotografie a rozhovory

Do druhého polčasu však hostia nastúpili s odhodlaním bojovať a to evidentne domácich hráčov zaskočilo. V priebehu niekoľkých minút strhli hostia skóre vo svoj prospech a ani sme sa nenazdali a Levičania už prehrávali 1:4! Pre domácich tak nastal čas na power play, čo sa im aj vyplatilo. Levickým futsalistom sa podaril dokonalý obrat a celá hala burácala, keďže z nepriaznivého stavu 1:4 vyrovnali na 4:4! No prišli minúty absolútnej nekoncentrovanosti zo strany domácich a v priebehu niekoľkých minút sa hostia tešili z ďalších troch vsietených gólov do domácej siete - 4:7! Priebeh zápasu poznačila aj nervozita, čoho vyústením bolo niekoľko žltých kariet ako i vykázanie domáceho trénera Jozefa Duhonya z trénerskej lavičky.

Bezkomínové biokrby - Levice, predajňa Ul. I. Krasku 8  Miss Levického okresu 2014 - hlasovanie o titul Miss sympatia

Zápas sa tak skončil víťazstvom hostí, stav zápasov je 1:1 a séria sa tak sťahuje do Bratislavy, kde sa rozhodne o postupujúcom do ďalšieho kola play-off. Rozhodujúci zápas je na programe 2.4.2014 v Bratislave. Zaujímavosťou tiež je, že sa na tento zápas prišiel pozrieť aj reprezentačný tréner p.Angulo a prezident Slovenského futsalu p.Totka.

Futsal Team Levice - FTVŠ UK Bratislava 4:7 (1:0)

Góly LV: Zorád, Birdáč, Gabaš, Švec (z pok.kopu)
Stav serie 1:1.

Štvrťfinálová séria pokračuje, Bratislavčania vrátili Levičanom domácu prehru + fotografie a rozhovory

Pozápasové rozhovory:
Peter Molnár, kapitán Futsal Team Levice: "Dnes sme asi veľmi chceli vyhrať, asi sme boli veľmi premotivovaní, alebo sme mali veľmi veľké sebavedomie. Za stavu 1:4 sme dotiahli na 4:4, diváci boli perfektní, dali nás do varu, s ich pomocou sme sa dostali opäť do zápasu, no ďalší vývoj si naozaj neviem vysvetliť. Rozdiel medzi prvým zápasom bol v tom, že sme tam rýchlo vyhrávali 3:1 a súper začal hrať power play, potom sme v podstate dávali góly do prázdnej brány. Dnes to bol pravý opak. Naozaj neviem, čomu mám pripísať túto prehru. V bráne som po operácii, s mojimi kolenami to vyzerá veľmi zle, najmä s pravým kolenom je to veľmi zlé. Okrem toho ani nepočujem na jedno ucho, keďže mi ho prepichovali. Musím sa dať do poriadku. Chcel som chlapcom pomôcť, nakoľko mám viac skúseností, ako Erik, aj keď chytal veľmi dobre, keď som bol zranený a podržal mužstvo. Tréner sa rozhodol dať mi šancu v prvom zápase, podržal ma a na dnešný zápas nemal dôvod meniť zostavu, no dopadlo to, ako to dopadlo. Do Bratislavy ideme s jednoznačným cieľom vyhrať. Vyhrali sme tam prvý zápas, pokúsime sa tam vyhrať aj ten rozhodujúci."

Štvrťfinálová séria pokračuje, Bratislavčania vrátili Levičanom domácu prehru + fotografie a rozhovory

Igor Remek, hráč FTVŠ UK Bratislava: S našim dnešným výkonom môžeme byť spokojný, pretože sa rozhodne u nás doma a verím, že tentokrát to bude pre nás výhodou. Prvý polčase sme hrali veľmi odovzdane, celý prvý polčas sa hral defenzívny futsal, myslím si, že pre diváka nezaujímavý. Počas prestávky sme si v kabíne povedali, že takto sa futsal nehrá, že musíme pritvrdiť, viac sa pohybovať, čo sme v druhom polčase zvládli. Myslím, že nie len môj, ale aj ostatných názor je taký, že zápas rozhodcovia "poranili" niekoľkými chybnými rozhodnutiami, ako na jednej, tak i na druhej strane. No nejako zásadne to zápas neoplyvnilo. Efektívne sme využili každú šancu, ktorú sme mali v druhom polčase, vrátili sme Leviciam presne to, čo robili oni nám v prvom zápase. Verím tomu, že v treťom zápase uspejeme, budeme robiť všetko pre to, aby sme ten zápas zvládli v náš prospech.

Najbližší zápas:
3. zápas play-off, FTVŠ UK Bratislava - Futsal Team Levice, 2.4.2014

Zo zápasu sme pripravili aj fotoreportáž. Všetky fotografie z 2. zápasu play-off Futsal Team Levice - FTVŠ UK Bratislava zo dňa 21.3.2014 nájdete vo fotogalérii TU.

 

zdroj a fotografie: www.leviceonline.sk

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre