04252024štv

PR články, komerčné, Levice

Bezkomínový krb aj do Vášho bytu, domu, či kancelárie teraz už aj v Leviciach + súťaž!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 12. februára 2014 - Snívali ste o tom, žeby ste si do svojho domova raz zaobstarali krb? Teraz je tu možnosť aj pre tých, ktorí majú svoje byty v panelákoch! V Leviciach na Ul. I. Krasku sa otvorila predajňa  bezkomínových biokrbov, kde nájdete na výber širokú paletu a súčasne si môžete sami otestovať, či na vlastné oči obzrieť ich výhody.

Bezkomínový krb aj do Vášho bytu, domu, či kancelárie teraz už aj v Leviciach + súťaž!

Predajňu bezkomínových biokrbov v Leviciach nájdete na Ul. I. Krasku 8.

Biokrby sú vďaka rýchlej a jednoduchej inštalácii na stenu alebo do priestoru moderným doplnkom v mnohých domácnostiach (bytoch a domoch), hoteloch, či kanceláriách.  Sú nielen dekoráciou, ale aj funkčným výhrevným telesom, v ktorom horí živý, reálny žltooranžový plameň bez dymu a škodlivých splodín, keďže spaľujú bioalkohol.

Jedinú predajňu bezkomínových biokrbov v Leviciach nájdete na Ul. I. Krasku 8, kde si môžete biokrby rovno prehliadnuť na vlastné oči a vyskúšať si ich...

Príp. nás môžete kontaktovať aj telefonicky: 0940 820 060

Bezkomínový krb aj do Vášho bytu, domu, či kancelárie teraz už aj v Leviciach + súťaž!
 
Predajňa v smere od Mlynskej Ul. v Leviciach

Bezkomínový krb aj do Vášho bytu, domu, či kancelárie teraz už aj v Leviciach + súťaž!

Predajňa v smere od Ul. sv. Michala v Leviciach

Aké sú výhody a nevýhody biokrbov? Pozrime sa najskôr na výhody biokrbov - dekoračných bezkomínových krbov spaľujúcich bioalkohol.

Nepotrebujete komín, drevo a nemáte starosti s popolom, dymom, nevznikajú žiadne škodlivé splodiny a nemusíte sa starať o padajúce iskry...
Najmä u starších objektov je rekonštrukcia komína natoľko náročná a nákladná, že sa majiteľovi domu nevypláca. V minulosti to zvyčajne znamenalo koniec sna o plápolajúcom plameni v kozube, ale dnes je tu možnosť použiť bezkomínový krb, ktorý má aj mnoho iných výhod.

Krása a útulnosť otvoreného krbu (živý, reálny oheň priamo v miestnosti) bola až doposiaľ spájaná s napojením na komín, s pracným uskladnením dreva, s nutným zbavovaním sa popola, zvýšenou prašnosťou v interiéry a s dôsledným čistením komínových častí.

Bezkomínový krb aj do Vášho bytu, domu, či kancelárie teraz už aj v Leviciach + súťaž!

Pri biokrboch nepotrebujete komín, drevo, nemáte starosti s dymom, nevznikajú Vám žiadne škodlivé splodiny, nemusíte sa starať o padajúce iskry, sadze, ani o špinu. Navyše vás bezkomínové krby neobmedzujú ani architektonicky. Sú vhodné nielen do domu, ale aj do bytu, čo v minulosti nebolo možné. Pre svoju univerzálnosť a výnimočný dizajn sa s obľubou používajú aj v takých objektoch, ako sú napr. hotely, reštaurácie, kaviarne, či kancelárie.

Palivo - bio-alkohol
Palivom je certifikovaný 96 percentný bio-alkohol, ktorého základom je etanol (lieh). Tento je upravený a denaturovaný tak, aby horel krásne žltým plameňom bez dymu a škodlivých splodín. Nemusíte se obávať splodín z horenia, protože výsledkom horenia bio-alkoholu je len kysličník uhličitý (CO2) a voda (H2O), čiže presne to, čo vydychuje aj človek. Pre porovnanie, vyprodukované množstvo CO2 je asi také, aké vyprodukujú dva horáky vo vašom plynovom variči. Po každom vyhorení paliva sa však odporúča vyvetrať, poprípade počas horenia ponechať pootvorené okno.

Bezkomínový krb aj do Vášho bytu, domu, či kancelárie teraz už aj v Leviciach + súťaž!

Biokrb preteplí Vašu miestnosť...
Jeden liter bio-alkoholu horí 3 až 8 hodín, v závislosti od typu a nastavenia horáka. Výkon biokrbov je od 1 kW až po 4 kW, čo postačuje na preteplenie jednej až dvoch miestností.. Rovnako ako pri krboch spaľujúcich iný druh paliva, napr. drevo, brikety, plyn, aj pri biokrboch platí, že čím väčší výkon, tým väčšia spotreba paliva. Pri menších a úspornejších dekoračných biokrboch hodina horenia stojí len cca 0,30 Eur pri našej cene paliva. Väčšie horáky s maximálnym výkonom však môžu spotrebovať palivo aj za viac ako 1,- Eur za hodinu.

Výhody v skratke:
- žiadne nákladné projekčné zásahy
- nie je potrebná špeciálna stavebná príprava
- rýchle preteplenie miestnosti
- univerzálnosť – závesné, voľne stojace, zabudovateľné, malé, veľké, šýlové, moderné, …
- možnosť premiestnenia
- čistý plameň bez zápachu, dymu a popola
- použiteľné aj v činžiakových bytoch
- vyššia bezpečnosť, keďže z krbu neodlietavajú iskry
- minimálna údržba
- okamžité rozhorenie plameňa
- okamžité zhasnutie plameňa

Bezkomínový krb aj do Vášho bytu, domu, či kancelárie teraz už aj v Leviciach + súťaž!

Aké sú nevýhody biokrbov - dekoračných bezkomínových krbov spaľujúcich bioalkohol?

Biokrby majú menší tepelný výkon, keďže majú slúžiť predovšetkým na dekoráciu a ich výhrevnosť môžeme považovať skôr za pridanú hodnotu.
Nemôžu sa používať nepretržite a po dohorení je potrebné minimálne 5 minút nechať biokrb vychladnúť. Výpary z bioalkoholu sú ľahko zápalné a pri rýchlejšom zapálení po predošlom dohorení je bioalkohol mierne výbušný. Aj preto sa musia biokrby zapaľovať z boku a nie v predklone nad krbom.
Teplo produkované biokrbmi nie je možné rozvádzať do ďalších miestností. Jedná sa o lokálne vykurovanie.
Počas horenia alebo po dohorení biokrbu je potrebné vetrať a tým sa vytráca nadobudnuté teplo z miestnosti. Vzduch v miestnosti, kde sa kúri je iný a pri vstupe do izby z inej miestnosti cítiť rozdiel. Avšak to je problém pri každom kúrení, kde horí živý oheň.
Pokiaľ sa horák občas nevyčistí, po čase cítiť zápach denaturátov (pridaných zložiek do etanolu kvôli nižšej dani) z bio-alkoholu a to predovšetkým pri dohorievaní.
V porovnaní s kozubom spaľujúcim drevnú hmotu, biokrbu chýba atmosféra praskajúceho dreva.

Nevýhody v skratke:
- nižší tepelný výkon - nie je možné použiť ako jediný zdroj tepla
- nie je možná nepretržitá prevádzka
- nutnosť nákupu špeciálneho paliva - bioalkoholu
- nutnosť vetrať (postačí po dohorení)
- atmosfére chýba praskot dreva
Bezkomínový krb aj do Vášho bytu, domu, či kancelárie teraz už aj v Leviciach + súťaž!

Spoľahnite sa na nás...
Na vyžiadanie vieme zabezpečiť výrobu biokrbu alebo jeho častí (napr. horák) podľa Vašich požiadaviek s garanciou najlepšej ceny. Vyrábame biokrby a horáky, na ktoré nám dodáte vlastné nákresy, alebo sa na nás obrátite, aby sme Vám vyrobili biokrb na základe nami vypracovaných podkladov. Nevyrábame biokrby na základe fotodokumentácie od iných predajcov, alebo na základe cenovej ponuky od konkurenčných firiem.
Na výrobu biokrbov používame nasledovné materiály: čierna oceľ lisovaná za studena, nerezová oceľ (antikor, inox), bezpečnostné kalené sklo (transparentné, lakované), kameň, flexibilný pieskovec, CORIAN, horčíkové dosky, alebo iné žiaruvzdorné materiály. Obostavbu biokrbov vieme zabezpečiť "suchým", alebo "mokrým" stavebným procesom, poprípade ak sa rozhodnete obostavbu zrealizovať svojpomocne, môžete s nami konzultovať postup.

Ponúkame biokrby:
- Závesné
- Voľne stojace
- Zabudovateľné
- Luxusné
- Bioalkohol - palivo
- Príslušenstvo
- Výroba a služby
- Obkladové materiály
- Obostavby

SÚŤAŽ O 30 EUR POUKÁŽKU NA NÁKUP BEZKOMÍNOVÉHO BIOKRBU A PRÍSLUŠENSTVA U NÁS!

Levická predajňa BEZKOMÍNOVÉ BIOKRBY pre Vás vyhlasuje súťaž o poukážku v hodnote 30 EUR, ktorú je možné využiť na nákup bezkomínového biokrbu a príslušenstva priamo v predajni na Ul. I. Krasku 8 v Leviciach.

Ako sa súťaže zúčastniť?

Napíšte pod tento článok komentár "chcem biokrb", alebo ak ste na Facebook-u, napíšte komentár "chcem biokrb" pod tento obrázok súťaže na Facebook-u.

Bezkomínové biokrby - Levice - súťaž o poukážku v hodnote 30 EUR

Do kedy súťaže trvá?

Súťažiť môžete do 12.4.2014 do 22:00 hod.

Jeden výherca bude vylosovaný a kontaktovaný. V prípade, že sa výherca neozve do 3 pracovných dní od kontaktovania, vylosuje sa náhradný výherca. V prípade, že si výherca cenu neprevezme do 15 dní od kontaktovania, tá prepadne v prospech organizátora súťaže.

Prajeme veľa šťastia v súťaži

Pre účasť v súťaži súhlasíte so všeobecnými podmienkami na účasť v súťažiach portálu Leviceonline.sk.

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre