04262024pia

Slov-Matic v Leviciach potvrdil favorita, domáci však nesklamali + fotografie a rozhovory

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Slov-Matic v Leviciach potvrdil favorita, domáci však nesklamali + fotografie a rozhovoryLEVICE 24. februára 2014 - Piatok 21.2.2014 bol v Leviciach futsalovým sviatkom, domáci Futsal Team Levice totiž v 17. kole Keno Klub extraligy privítal lídra a favorita súťaže každého súťažného ročníka a pravidelného účastníka európskej futsalovej Ligy majstrov Slov-Matic FOFO Bratislava.

Levičania do zápasu nastúpili v oklieštenej zostave, keďže im chýbali až piati dôležití hráči - Molnár, Švec, Pleva, Budovec, Gabaš, hosťom chýbal kapitán Mikita. Pred slušnou diváckou návštevou takmer 700 ľudí sa hral svižný futsal a tak si diváci prišli určite na svoje. Pre domácich sa však zápas nezačal vôbec dobre, keď už v 68. sekunde prehrávali 0:1 a do polčasu sa skóre hostí zvyšovalo, keď sa polčas skončil vysokým víťazstvom Slov-Maticu 6:0! Levickí futsalisti sa však nevzdávali a do druhého polčasu vyrukovali na favorita zápasu s vervou a hneď nastúpili bez brankára - power play, čo im aj vyšlo. V priebehu troch minút sa im fantasticky podarilo zdramatizovať zápas - strelili tri rýchle góly a hneď bolo skóre zápasu zaujímavejšie - 3:6. Hostia však od tohto momentu nedovolili domácim prakticky nič, stav udržali a do konca zápasu ešte strelili tri uisťovacie góly. Levičania teda s vysokým favoritom doma prehrali 3:9, ale zanechali so svojou bojovnosťou dobrý dojem.

Levických futsalistov čaká už v piatok 28.2.2014 o 19:30 hod. ďalší veľmi ťažký súper opäť na domácej palubovke - ďalší favorit z Bratislavy - Across Pinerola. Príďte preto povzbudiť našich chlapcov, budú potrebovať Vaše hlasivky!

Bezkomínové biokrby - Levice, predajňa Ul. I. Krasku 8  

Futsal Team Levice - Slov-Matic FOFO Bratislava 3:9 (0:6)

Góly LV: Zorád, J.Mališ, Adami
Zostava LV: Bielik, (F.Lešťan)- Zorád, Graus, Vida, Birdáč, J.Mališ, M.Mališ, Rakica, Adami

Pozápasové rozhovory:
Egon Zorád, hráč Futsal Team Levice: "Na Slov-Matic sme sa nepripravovali nejako špeciálne. Čo sa dnes na palubovke pohybovalo, bolo to najlepšie, čo na Slovensku máme., čo sa týka futsalovej sféry. Vedeli sme, že na nás bude od začiatku vyvíjaný obrovský nátlak. V prvom polčase sme na súpera mali zbytočne veľký rešpekt, keďže sme v druhom polčase ukázali, že aj s týmto súperom vieme hrať. Nevyužili sme niektoré naše šance, no Slov-Matic je na Slovensku, ale aj v Čechách, v Maďarsku a v Poľsku najlepšie mužstvo. My sme sa snažili tento zápas uhrať so cťou a aspoň troška potešiť levického diváka. Ďakujeme veľmi pekne za návštevu. Dúfame, že aj na najbližší zápas s Pinerolou, ktorý je pre nás kľúčový zápas sezóny pre obhájenie 3. miesta, príde aspoň takáto istá vysoká návšteva, že nás prídu opäť ľudia podporiť. Dúfame, že vyhráme a že nastúpime aj niektorými hráčmi, ktorí dnes nemohli nastúpiť. Dúfame vo víťazstvo, aby sme do play-off mohli ísť z čo najlepšej pozície.  Je škoda, že nám doma ušli niektoré zápasy, ako napr. s Prešovom. Keby nám ten zápas vyšiel, tak teraz sme už naisto tretí. Verím však, že s Pinerolou to doma zvládneme a že sa ako tím zomkneme."

Slov-Matic v Leviciach potvrdil favorita, domáci však nesklamali + fotografie a rozhovory

Ján Janík, tréner Slov-Matic FOFO Bratislava: "Zápas sa pre nás rozbiehal dobre, prvé dve-tri striedania sme v každom z nich dali gól, takže sme hneď od začiatku súperovi odskočili. Vedeli sme, že nehrajú v kompletnom zložení, chýbali im dvaja-traja hráči z prvej štvorky. Zo začiatku bolo cítiť voči nám rešpekt, no v druhom polčase nám dali za sebou tri rýchle góly, dostali sa do zápasu, začali hrať agresívnejšie, hra sa vyrovnala a pre divákov to bolo určite zaujímavejšie. Najmä v druhom polčase zápas dostal "šťavu" a diváci si prišli na svoje. Očakával som, že v druhom polčase vysunú trocha viac obranu a budú hrať agresívnejšie, no nečakal som, že dostaneme takéto tri rýchle góly. Chalanov som na to upozorňoval, no viete, keď vyhrávate 6:0, koncentrovanosť trochu opadne, súper sa opäť chytí a potom sa už ťažko opäť dostáva do našej hry. Podarilo sa nám však potom streliť ďalšie góly a dotiahnuť zápas do víťazného konca. V Leviciach hrávame veľmi radi, pretože sem chodia ľudia,  je tu futsalové prostredie. Sme vždy radi, keď sa nájde súper, ktorý chce proti Slov-Maticu podať dobrý výkon, aby nás donútil viac behať a bojovať o výsledok. Vieme, že súťaž má svoju kvalitu ale aj to, že náš tím je niekde vyššie. Napriek tomu pristupujeme ku každému zápasu zodpovedne. Ako vidieť, mávame aj my výpadky, najmä keď vyhrávame vyšším rozdielom, dostávame zbytočné góly, čo nebolo po prvý krát. Vieme, že máme kvalitný káder, že dominujeme, no stále v každom ligovom zápase sa snažíme hľadať nejakú motiváciu. Blíži sa však play-off, takže to bude omnoho dramatickejšie."

Aktuálna tabuľka:
1. Slov-Matic FOFO Bratislava- --17--16--1---0--154--33--49
2. Across Pinerola Bratislava- --16--10--3---3---74--37--33
3. Futsal Team Levice------------17---8--1---8---68--70--25
4. Tupperware Nové Zámky---------17---7--3---7---70--82--24
5. FTVŠ Bratislava---------------16---7--2---7---51--71--23
6. FK Slovanet Prešov------------16---6--2---8---71--78--20
7. STC Púchov--------------------17---6---2---9--63--82--20
8. ŠK Makroteam Žilina-----------16---5---2---9--67--87--17
9. MFsK Nitra--------------------16---5---2---9--56--81--17
10. Čekan Mekenroff Bratislava----16---2---2--12--47-100---8

Najbližší zápas:
18. kolo, Futsal Team Levice - Across Pinerola Bratislava, 28.2.2014 o 19:30 hod.

Zo zápasu sme pripravili aj fotoreportáž. Všetky naše fotografie zo zápasu 17. kola Keno Klub extraligy Futsal Team Levice - Slov-Matic FOFO Bratislava zo dňa 21.2.2014 nájdete vo fotogalérii TU.

zdroj a fotografie: www.leviceonline.sk

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre