04242024str

Hokej a hokejové správy, aktuality z mesta Levice

Auto Rácz Levice generálnym partnerom HK Levice (video)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 25. augusta 2020 - Spoločnosť Auto Rácz Levice sa stala generálnym partnerom levického hokejového klubu HK Levice. Oficiálne prišlo vedenie HK Levice odovzdať dres do rúk majiteľa firmy Štefana Rácza dňa 21. augusta 2020 už aj s novým logom partnera.

Auto Rácz Levice generálnym partnerom HK Levice (video)

Auto Rácz Levice sa rozhodlo levický hokejový klub podporiť jednak formou sponzoringu, pretože v súčasnej ťažkej dobe je potrebné šport podporovať a súčasne chce firma viac pritiahnuť ľudí do celého diania okolo hokeja. Počas každého domáceho zápasu sa, pokiaľ to súčasné podmienky dovolia, bude losovať tombola, pričom výhrou bude auto na víkend s plnou nádržou.

Betónová vodomerná šachta - projektovanie výrobkov z betónu či vodomernú šachtu, štandardizované betónové kocky či betónové stĺpy, preprava stavebných materiálov

Proficon Vodomerná šachta - projektovanie výrobkov z betónu či vodomernú šachtu, štandardizované betónové kocky či betónové stĺpy, preprava stavebných materiálov

Pozrite si videoreportáž nášho projektu regionálnej internetovej televízie TVTEKOVHONT z oficiálneho odozvdania dresu s novým logom spoločnosti Auto Rácz:

Auto Rácz sa v týchto ťažkých dobách rozhodol, že začne sponzorovať hokej tak, aby šport nezanikol. "Spoločnosť sponzoruje aj strelecké, futbalové veci a teraz sa zameral hlavne na levický hokej," priblížil majiteľ spoločnosti Štefan Rácz.

V mene hokejového klubu Levice by chcel spoločnosti Auto Rácz poďakovať podpredseda výkonného výboru HK Levice Slavomír Brza za historicky najvýznamnejšie partnerstvo, ktoré klub doteraz uzavrel. "Myslím si, že toto partnerstvo je spojené priamo aj s ambíciami umiestnenia v 1. Slovenskej hokejovej lige (SHL) a s kvalitou, ktorú chce klub prinášať na zimný štadión tak, aby naše mužstvo v 1. SHL, ale aj v mládežníckom športe - v hokeji - sa mohol rozvíjať. Pre nás sú preto neoceniteľné takéto verejno-súkromné a samozrejme by sme si chceli udržať spoluprácu s našimi ďalšími verejnými partnermi, ako sú mesto Levice, Slovenský zväz ľadového hokeja, Nitriansky samosprávny kraj, ale takisto partnerstvá s ďalšími hokejovými klubmi, bez ktorých by sme nedokázali výsledky a ciele naplniť," uzavrel Brza.

zdroj, foto a video: TVTEKOVHONT, Leviceonline.sk, Andrej Budai foto - video služby

VÝHODNÁ REKLAMA NA LEVICEONLINE.SK a TVTEKOVHONT TU. TERAZ AKCIA! Objednajte si u nás reklamu na určité obdobie a získate ju na 2x dlhšie!

Výhodná reklama na Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT

Podporte projekt celoregionálnej internetovej televízie TVTEKOVHONT

Pozrite si videoreportáže TVTEKOVHONT tu: https://www.youtube.com/tvtekovhont

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Prečítajte si:

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre