04242024str

Oslabení futsalisti Levíc bez bodu z Prešova

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

PREŠOV / LEVICE 8. novembra 2015 - Vo 4. kole 1. Slovenskej ligy vo futsale v piatok 30.10.2015 levickí fustalisti nešťastne prehrali pred svojimi fanúšikmi s MFsK Nitra, preto túto trpkú prehru chceli odčiniť v ďalšom zápase v Prešove. Levičania tam cestovali v piatok 6.11.2015 s cieľom získať všetky tri body, aj napriek tomu, že do Prešova prišli oslabení.

Oslabení futsalisti Levíc bez bodu z Prešova

Na stretnutie na východ republiky totiž vycestovali bez Egona Zoráda, nakoľko po nezmyselnom verdikte DK SFZ musel zostať doma. Stretnutie Levičania nezačali najhoršie, keď od úvodných minút niekoľkokrát ohrozili domáceho brankára, avšak gól sa im nepodarilo streliť. Domáci v prvej časti hry vyťažili z minima maximum, keď dokázali svoje ojedinelé šance premeniť a razom bolo 2:0. Levičanom sa podarilo znížiť na 2:1 po rýchlom protiútoku, keď si Švec pekne obohral brankára. Tento moment futsalistov Levíc trošku nabudil a domácich zatlačili pred ich bránu, no skórovať sa im nepodarilo, ba naopak, opäť po chybe v rozohrávke inkasovali na 3:1. Týmto výsledkom skončil aj prvý polčas. Po zmene strán sa Levičania snažili urobiť niečo s nepriaznivým stavom, čo sa im sčasti aj podarilo, keď Obický strelil kontaktný gól a znížil tak na 3:2. V týchto fázach stretnutia si hostia z Levíc vypracovali neskutočne vela šancí a miesto toho, aby vyrovnali, opäť inkasovali na 4:2. Tento moment bol zlomovým. Odhodlali sa pre hru bez brankára. Domáci dobre bránili a podarilo sa im streliť do prázdnej bránky 2 góly a o osude stretnutia bolo rozhodnuté. Pred koncom stretnutia sa Futsal Team-u Levice ešte podarilo prikrášliť výsledok gólom Obického, ale domáci v samom závere strelili ešte jeden a stretnutie sa skončilo výsledkom 7:3.

LeviceUbytovanie.sk - Predaj a prenájom a predaj 1. a 5. izbových zrekonštruovaných bytov v Leviciach
FK Prešov - Futsal Team Levice 7:3 (3:1)

góly: Mihok 3, Adam, Harčár, Beliš, Eliaš – Obický 2, Švec,
ŽK: Mihok,  Harčár – Rakica, Budovec
350 divákov.

Videoreportáž k zápasu 5.kola FK Prešov - Futsal Team Levice si môžete pozrieť tu:

Výučba Anglického a Španielkého jazyka v Leviciach - jazyková škola ACADEMIA OLÉ
Najbližšie sa Futsal Team Levice predstaví na palubovke každoročného favorita celej súťaže Slov-Matic FOFO Bratislava v 6. kole 1. Slovenskej ligy vo futsale v piatok 13.11.2015. Následne sa Levičania predstavia na domácej palubovke v 7. kole v piatok 17.11.2015 o 19:30 hod. proti MFK Tupperware Nové Zámky.

zdroj: Futsal Team Levice, fotografia: Mgr. Andrej Budai, www.leviceonline.sk

Andrej Budai photo - fotografické a video služby - svadby, oslavy, stužkové, promócie, plesy, rodinné a firemné stretnutia, akcie, podujatia, spoločenské, športové...

POZRITE SI AJ:

Futsal Team Levice utrpel prvú prehru v novej sezóne na domácej palubovke s MFsK Nitra + rozhovory a fotografie

Futsalisti Levíc priniesli z Bratislavy cenný bod, sú stále bez prehry

Futsal Team Levice doma zdolal FTVŠ UK Bratislava a sú na čele tabuľky!

Levickí futsalisti sa lúčili s bratmi Mališovcami prehrou s Prešovom - rozhovory a fotografie

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre