05062024pon

TIPOVAČKA 4. kolo 2021/2022: Tipérske vedomosti si zmerajú Viktor Konvický a Adam Konvický

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 20. augusta 2021 - Vo 4. kole našej tipovacej súťaže si svoje tipérske vedomosti zmerajú bratia Konvickí. Obaja sú odchovanci levického futbalu, pochádzajú z Hronských Kľačian a tak budeme súboj bratov Viktora a Adama veľmi pozorne sledovať. V minulom kole sa v tipovaní viac darilo Milanovi Bridišovi, ktorý uhádol štyri stretnutia, jeho súper Jozef Tamáš tri stretnutia.

TIPOVAČKA 4. kolo 2021/2022: Tipérske vedomosti si zmerajú Viktor Konvický a Adam Konvický

Tipy Adama Konvického

3. liga – 3. kolo

Marcelová – Kalná nad Hronom
Zápas bude mať určite parametre kvalitného futbalu, ale osobne si myslím, že na strane hostí bude väčšia kvalita a odnesú si všetky tri body zo súperovho ihriska.
Môj tip – 2

Veľké Ludince – Malženice
Hostia sa predstavia v Ludinciach po dvoch domácich zápasoch, v ktorých nedostali ani gól, a vyhrali obe stretnutia. Na druhej strane budú čeliť kvalitnému mužstvu trénera Kasanu. Napriek tomu si myslím, že obe mužstvá skórujú a zápas skončí deľbou bodov.
Môj tip – X

Beluša – Levice
Domáci hráči nás fanúšikov futbalu už minulú sezónu presvedčili, že chcú hrať o špicu tabuľky a inak to nebude ani tento rok. Prezentujú sa rýchlym a behavým futbalom. Napriek tomu, že fandím Leviciam, myslím si, že body ostanú doma.
Môj tip – 1

4.liga – 3. kolo

Neded – Šahy
Futbalisti Šiah vycestujú na veľmi horúcu pôdu Nededu, kde sa veľmi ťažko berú body. Domáci budú pod veľkým tlakom, nakoľko z dvoch zápasov nezískali ani bod a nebudú riskovať, že by sa to mohlo zopakovať, tak spravia všetko preto, aby tri body ostali doma.
Môj tip – 1

5. liga – 3. kolo

Želiezovce – Okoličná
Hostia prídu dobre naladení po dvoch výhrach a budú chcieť svoju formu potvrdiť aj v Želiezovciach. Domáci si po prehre na domácom štadióne v prvom kole napravili chuť vonku, kde zobrali všetky body. V zápase očakávam viac gólov na oboch stranách, a preto tipujem remízu 2:2.
Môj tip – X

6. liga – 3. kolo

Veľké Turovce – Horné Turovce
Derby zápas, kde určite nebudú chýbať emócie a zápal do hry, ale kvalita bude väčšia na strane hostí, kde určite Gabi Nagy sa presadí aspoň dvakrát a strhne víťazstvo na stranu svojho mužstva.
Môj tip – 2

Hronské Kosihy – Čajkov
Susedské derby bude mať vysokú futbalovú úroveň. Domáci sú na svojom trávniku veľmi silný a nepríjemný súper. Na druhej strane bude fantasticky hrajúci Čajkov, ktorý podľa mňa patrí o ligu vyššie, preto si myslím, že hostia vyhrajú a bude to viac ako o jeden gól.
Môj tip – 2

Hontianska Vrbica – Žemberovce
Veľmi ťažký zápas na tipovanie a šláger tohoto kola. Na oboch stranách je veľká kvalita - či už celého mužstva, ale aj jednotlivcov. Na strane Vrbice je to Kalman, Pilinský a na druhej strelci Klačko, Vanya. Tipujem remízu, ale samozrejme, závisí to aj od toho, aký budú mať chalani deň.
Môj tip –X

7. liga – 3. kolo

Mýtne Ludany – Čata
Zápas, kde bude jasne od začiatku diktovať hru domáce mužstvo a zápas strhne na svoju stranu už v prvom polčase a poľahky si poradí so súperom aj vďaka gólom bratov Kačmárikovcov.
Môj tip – 1

Farná – Keť
Tento zápas je najväčšia tutovka tohtotýždňovej tipovačky, kde domáci vyhrajú s rozdielom triedy. Strelecky sa presadia hráči ako Brusznyai, Gáloš či nestarnúci bombardér Páchnik.
Môj tip - 1

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Tipy Viktora Konvického

3.liga – 3. kolo

Marcelová - Kalná
V tomto zápase očakávam vysoké tempo hry. Oba tímy hrajú húževnatý, behavý, rýchly futbal. Verím, že Kalná nad Hronom zoberie domácim všetky body.  
Môj tip - 2

Veľké Ludince - Malženice
Domácich čaká veľmi zaujímavý súper. Verím, že tréner Igor Kasana pripraví svoje mužstvo na zápas veľmi dobre a doma budú naplno bodovať.
Môj tip - 1

Beluša - Levice
Levičanom bude chýbať rýchlik Kupča a viacero hráčov je po zranení. Tento faktor môže zohrať svoju úlohu, a preto si myslím, že domáci budú bodovať naplno.
Môj tip - 1

4. liga – 3. kolo

Neded - Šahy
Hostia majú zlý vstup do sezóny. Doteraz nebodovali a na súperovom ihrisku to budú mať zložité. V tomto dueli body ostanú doma.
Môj tip – 1

5. liga – 3. kolo

Želiezovce - Okoličná
V tomto zápase sa môže udiať čokoľvek. Obe mužstvá sú nevyspytateľné, no v domácej bránke bude Roman Maruniak tentokrát prikrátky a hostia vyhrajú.
Môj tip - 2

6. liga – 3. kolo

Veľké Turovce - Horné Turovce
Derby zápas bude špecifický. Hostia disponujú väčšou kvalitou, a to sa ukáže aj na konečnom výsledku.
Môj tip - 2

Hronské Kosihy - Čajkov
Veľmi zaujímavý zápas. Tak domáci, ako aj hostia, majú svoju kvalitu. Kosihy hrajú behavý futbal a doma sú nepríjemným súperom. Čajkov má veľmi kvalitný káder s výbornými jednotlivcami, hrajú pekný futbal.
Môj tip - 2

Hontianska Vrbica - Žemberovce
Šláger kola môže priniesť divákom drámu až do 90. minúty. Verím trénerovi Petrášovi, že dobre pripraví mužstvo, ustrážia Mareka Jančeka a zabodujú.
Môj tip - 2

7. liga – 3. kolo

Mýtne Ludany - Čata
V tomto zápase si hráči okolo Jana Adamiho schuti zahrajú a nedajú hosťujúcemu celku žiadnu šancu.
Môj tip - 1

Farná - Keť
Myslím si, že domáci budú chcieť naplno bodovať a urobia na ihrisku všetko pre to, aby tri body ostali doma.
Môj tip – 1

zdroj: jj, foto: archív Adama a Viktora Konvických

Páči sa Vám práca Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT? Podporte nás

Cieľom portálu Leviceonline.sk a regionálnej internetovej televízie TVTEKOVHONT je prinášať Vám aktuálne spravodajstvo, rozhovory, komentáre, reportáže, videá a ďalšie užitočné a praktické informácie, ako aj čítanie a obsah pre zábavu a voľný čas najmä z okresu Levice a blízkeho okolia.

Na to, aby sme pre Vás mohli stále a ešte lepšie pracovať, potrebujeme i Vašu podporu. Ďakujeme Vám za akýkoľvek finančný príspevok.

Podporiť nás môžete poukázaním akejkoľvek sumy na účet nášho občianskeho združenia Regionline.sk:

Slovenská sporiteľňa IBAN:
SK37 0900 0000 0051 5918 8001

konštantný symbol:
0558

FIRMY a ŽIVNOSTNÍCI POZOR! VÝHODNÁ REKLAMA NA LEVICEONLINE.SK a TVTEKOVHONT TU.

TERAZ AKCIA! Objednajte si u nás reklamu na určité obdobie a získate ju na 2x dlhšie!

TVTEKOVHONT.SK - regionálna internetová televízia zameraná na okres Levice, blízke okolie a regióny Tekov a Hont
Výhodná reklama na Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre