04262024pia

Nikolas Kupča štyrmi gólmi zostrelil Hurbanovo, FK Slovan Levice bod od prvého miesta (video)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 21. septembra 2020 - Divácky atraktívny zápas 7. kola 4. ligy Juhovýchod sa odohral 20. septembra 2020 v Leviciach, keď domáci FK Slovan Levice privítal doposiaľ nezdolaný Mestský športový klub Hurbanovo. Domáci chceli odčiniť prehru vo Veľkom Mederi a to sa od začiatku zápasu odzrkadlilo s nasadením a túžbou po víťazstve.

Nikolas Kupča štyrmi gólmi zostrelil Hurbanovo, FK Slovan Levice bod od prvého miesta (video)

Zápas sa pre domácich začal veľmi dobre, keď svoju gólovú porciu načal Nikolas Kupča už v 1. minúte. Svoj druhý gól zaznamenal Kupča v 25. minúte a prvý polčas sa skončil priebežným výsledkom 2:0. Počas polčasovej prestávky domáci tím pre divákov pripravil zaujímavú tombolu, pričom medzi sebou súťažili dvaja hostia z Hurbanova a dvaja domáci Levičania. Z prvého miesta sa napokon tešil hosťujúci návštevník.

Hygiena pre Vašu firmu - papierové utierky, mydlá, dávkovače, čistiace prostriedky a dezinfekcia

Áčko-hygiena.sk - Hygiena a dezinfekcia

Druhý polčas bol v znamení taktickej bitky o loptu, no boli to práve Levičania, ktorí diktovali hru. Svoj hetrik v zápase zavŕšil Kupča v 74. minúte a o päť minút neskôr v 79. minúte uzavrel opäť ten istý hráč svoj tohtozápasový gólový účet na 4:0. Domáci sa tak mohli tešiť na ďalšie tri body a za prvým miestom v tabuľke tak zaostávajú len o jeden bod.

Nakoniec aj diváci ocenili predvedenú hru potleskom, mužstvo pod vedením trénera Marcela Pavlíka si za takýto predvedený výkon zaslúži pochvalu.

Pozrite si videoreportáž našej regionálnej internetovej televízie TVTEKOVHONT zo zápasu aj s pozápasovými rozhovormi tu:

zdroj, foto a video: TVTEKOVHONT, Leviceonline.sk, Andrej Budai foto - video služby

VÝHODNÁ REKLAMA NA LEVICEONLINE.SK a TVTEKOVHONT TU. TERAZ AKCIA! Objednajte si u nás reklamu na určité obdobie a získate ju na 2x dlhšie!

Výhodná reklama na Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT

Podporte projekt celoregionálnej internetovej televízie TVTEKOVHONT

Pozrite si videoreportáže TVTEKOVHONT tu: https://www.youtube.com/tvtekovhont

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Prečítajte si:

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre