04262024pia

Attila Varga, tréner Horných Turoviec: "...chceme našich fanúšikov baviť futbalom, hrať útočný futbal"

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

HORNÉ TUROVCE 30. januára 2020 - Príjemným prekvapením Oblastných majstrovstiev - 6. ligy Oblastného futbalového zväzu (ObFZ) Levice sú určite Horné Turovce, ktoré sa po jesennej časti súťaže umiestnili na 2. mieste. Síce s 11-bodovou stratou na lídra 6. ligy Hontiansku Vrbicu, čo však v Horných Turovciach nepovažujú za tragédiu.

Attila Varga, tréner Horných Turoviec:

Mužstvo vedené trénerom Attilom Vargom sa síce v úvode súťaže trápilo, ale postupne nabralo tú správnu formu, až sa prepracovalo na spomínanú druhú priečku v lige. Začiatok prípravy bol zameraný na halový turnaj v Leviciach, ktorý organizoval ObFZ Levice. "Čo sa týka halového turnaja ObFZ Levice, ja osobne som nebol spokojný s našim vystúpením, nehrali sme taký futbal, aký vieme hrať, neboli sme dobre pripravení na turnaj," k vystúpeniu mužstva na halovom turnaji poznamenal Varga.

Zimnú prípravu na druhú časť súťaže začnú v Horných Turovciach vo februári. "Chlapcov je náročné zosúladiť, aby sme mohli začať trénovať skôr. Počas prípravy odohráme niekoľko zápasov na umelej tráve v Maďarsku. Klasická zimná príprava je u nás nemožná kvôli pracovným povinnostiam hráčov. Budem rád, keď prídu cez víkendy na prípravné zápasy," smutne skonštatoval úspešný tréner Horných Turoviec.

Jednotlivé stretnutia prípravy majú naplánované s Veľkými Turovcami, s maďarským mužstvom Érsekvadkert a dva zápasy s obcou Vinica. "Do kádra nám pribudne brankár, jeden univerzálny hráč s bohatými futbalovými skúsenosťami. Pevne verím, že do kádra nám pribudnú aj hráči, ktorí boli zranení. Cieľ sa nám do jarnej časti nezmenil, naďalej chceme našich fanúšikov baviť futbalom, hrať útočný futbal. Ten majú radi aj naši diváci," uzavrel tréner Varga.

zdroj: jj, foto: FB Gabriel Nagy

Podporte finančne Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT.SK
TVTEKOVHONT.SK - regionálna internetová televízia zameraná na okres Levice, blízke okolie a regióny Tekov a Hont
Dobromat.sk - každým nákupom pomáhate

POZRITE SI TIEŽ:

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie
Nakúpdoma.sk - eshop - Byt a domácnosť, elektronika a spotrebiče, šport a fitness, kuchyňa, pánska a dámska móda, obuv, Topshop produkty, alko-nealko nápoje, kozmetika

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre