04192024pia

Kalnú nad Hronom v zápase s Galantou spasil Dávid - video

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

KALNÁ NAD HRONOM 2. novembra 2019 - V predposlednom 14. jesennom kole 3. ligy Západ KFC Kalná nad Hronom privítala FC Slovan Galantu.

Kalnú nad Hronom v zápase s Galantou spasil Dávid - video

V šesťbodovom stretnutí sa hral od začiatku celkom svižný futbal. Domáci hráči narážali na disciplinovanú obrannú hru súpera, ktorú dobre organizoval bývalý reprezentant Slovenska Ľubomír Michalík a v ťažkých chvíľach hostí podržal gólman Bartal. V prvom polčase diváci gól nevideli. V druhom dejstve sa domáci viac tlačili dopredu, ale aj hostia dokázali pohroziť a podkúriť obrane domáceho tímu. Nakoniec o osude troch bodov rozhodla 81. minúta, keď strela Dávida skončila za chrbtom hosťujúceho gólmana. V závere sa Galanta snažila vyrovanať, ale ich tlak bol málo účinný a tak tri body ostali doma.

Kalnú nad Hronom v zápase s Galantou spasil Dávid - video

Pozrite si videoreportáž nášho nového projektu regionálnej internetovej televízie TVTEKOVHONT.SK zo zápasu aj s pozápasovými rozhovormi tu:

zdroj a foto: JJ, video: Andrej Budai foto - video služby, TVTEKOVHONT.SK, Leviceonline.sk

TVTEKOVHONT.SK - regionálna internetová televízia zameraná na okres Levice, blízke okolie a regióny Tekov a Hont

POZRITE SI TIEŽ:

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie
Nakúpdoma.sk - eshop - Byt a domácnosť, elektronika a spotrebiče, šport a fitness, kuchyňa, pánska a dámska móda, obuv, Topshop produkty, alko-nealko nápoje, kozmetika

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre