05022024štv

Szabó v Leviciach skončil, Kupča sa zbalil

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 1. novembra 2019 - V levickom futbale sa od nepríjemnej prehry v 12. kole v Kozárovciach neustále niečo deje.

Szabó v Leviciach skončil, Kupča sa zbalil

Roman Szabó (v strede).

Po odvolaní trénera Viktora Konvického sa vedenie FK Slovan Levice rozhodlo, že v ďalšej časti súťaže nepočíta s Romanom Szabóom, ktorý v dôležitom stretnutí s Dvormi nad Žitavou oslabil mužstvo za zbytočný faul. Vylúčenie spomínaného hráča nakoniec stálo domácich tri body. V dobre rozbehnutom zápase Levice viedli 1:0, nakoniec stretnutie skončilo 1:1.

Aby neostal kameň na kameni, tak sa ďalší hráč Nikolas Kupča prekvapujúco zbalil. Nový tréner musí dohrať jesennú časť súťaže s hráčmi, ktorí mu ostali v kádri a bude nútený z dorastu vytiahnuť minimálne dvoch-troch hráčov na lavičku. Tréner Peter Najner je v neľahkej situácii, na druhej strane má dostatok skúseností, aby dva posledné zápasy neboli fiaskom pre Levice.

Szabó v Leviciach skončil, Kupča sa zbalil

Nikolas Kupča (na zemi).

"Uplynulý týždeň sme ukončili spoluprácu so Szabóom a Kupčom, pričom Kupča sa tak rozhodol sám a Szabo skončil po dohode s vedením. V zime by mal nastúpiť nový tréner, ktorý veríme, že prinesie nový vietor do plachiet levického Áčka. Riešime posily cca päť-šesť hráčov. Jednoznačne to ideme udržať," dodal manažér FK Slovan Levice Tomáš Stach.

zdroj a foto: JJ

TVTEKOVHONT.SK - regionálna internetová televízia zameraná na okres Levice, blízke okolie a regióny Tekov a Hont

POZRITE SI TIEŽ:

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie
Nakúpdoma.sk - eshop - Byt a domácnosť, elektronika a spotrebiče, šport a fitness, kuchyňa, pánska a dámska móda, obuv, Topshop produkty, alko-nealko nápoje, kozmetika

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre