04252024štv

Peter Najner, tréner FK Slovan Levice to vidí optimisticky

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 28. októbra 2019 - V strede týždňa sa vedenie FK Slovan Levice rozhodlo pre výmenu trénera. Odchádzajúceho Viktora Konvického nahradil tréner Peter Najner, ktorý má dosť bohaté skúsenosti. Trénoval Tlmače, Kozárovce, Kmeťovo a naposledy Veľký Ďur, kde dokázal zázrak s mužstvom, ktoré mal k dispozícii.

Peter Najner, tréner FK Slovan Levice to vidí optimisticky

V 13. kole IV. ligy JV dňa 26.10.2019 Levice privítali Dvory nad Žitavou, ktoré podávajú v poslednej dobe celkom dobré výkony. Nakoniec Levice remizovali 1:1 a dobre rozbehnutý zápas pokazilo vylúčenie domáceho Szaba, keď už domáci s desiatimi hráčmi nedokázali udržať vedenie. "Po minulotýždňovej blamáži sme nastúpili s pozmenenou zostavou kvôli trestu Šveca, zraneniu Kupča a športovému správaniu Bielika, chýbali na tomto dueli. Mužstvo nastupovalo na stretnutie s odhodlaním doma zabojovať a získať tri body a tiež získať si späť levického diváka. V 5. minúte mal tutovku Szabó, ktorý sa po spolupráci s Králikom dostal až pred brankára, ale neprekonal ho. Následne dostal Szabó zbytočnú žltú kartu, čo sa ukázalo v priebehu zápasu ako jedna z rozhodujúcich vecí. Vďaka Ferovi Králikovi sme išli do vedenia. V prvom polčase sme mali aj ďalšie šance, no žiaľ nevyužili sme ich. Súper ohrozil krídla centrami na vysokého útočníka Krála, z čoho vyplynulo aj zopár nebezpečných striel na našu bránku," povedal po stretnutí tréner Najner.

V ďalšej časti hodnotenia sa zameral na druhý polčas. "Do druhého polčasu sme nastúpili s odhodlaním zvýšiť náš náskok, mali sme dve brejkové situácie a práve pri jednej z nich, v 52. minúte, prišiel skrat Szaba, ktorý pri strate lopty nezmyselne kopol súperovho hráča, za čo dostal druhú žltú a tým pádom červenú kartu. Tento moment ovplyvnil zápas, naša hra sa zmenila na bránenie, čo súper využil a vyrovnal. Chlapci veľmi chceli, bolo na nich vidieť odhodlanosť a bojovnosť, výsledok sme už nedokázali zmeniť. Boli tam aj nejaké náznaky príležitostí na oboch stranách a zopár sporných momentov v pokutových územiach, ale konečný stav sa nezmenil," povedal levický tréner.

"Myslím si, že takýmto nasadením máme šancu bodovať aj v nasledujúcom zápase, ale musíme zlepšiť ešte disciplínu, bez ktorej to nepôjde. Futbal je kolektívny šport a nie individuálny a keď si to niekto neuvedomuje, musí sa dať potom na taký šport, kde bude hrať sám za seba," nezabudol v závere ešte dodať.

zdroj a foto: JJ

TVTEKOVHONT.SK - regionálna internetová televízia zameraná na okres Levice, blízke okolie a regióny Tekov a Hont

Pozrite si tiež:

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie
Nakúpdoma.sk - eshop - Byt a domácnosť, elektronika a spotrebiče, šport a fitness, kuchyňa, pánska a dámska móda, obuv, Topshop produkty, alko-nealko nápoje, kozmetika

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre