04202024sob

Červenalo sa Švecovi a Rotíkovi, Levičania majú ťažké srdce na rozhodcu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 9. septembra 2019 - Počas víkendu v dňoch 7.-8.9.2019 pokračovali krajské futbalové súťaže. V tretej lige sa zástupcom levického okresu darilo striedavo.

Červenalo sa Švecovi a Rotíkovi, Levičania majú ťažké srdce na rozhodcu
DREVEX Zlaté Moravce - stavebné rezivo

Veľké Ludince si na svoje konto pripísali druhé víťazstvo, naposledy dosiahli plný zisk troch bodov ešte v prvom kole a odvtedy sa z víťazstva netešili. Až v 6. kole, keď zdolali vysoko Lednické Rovne. O osude zápasu domáci rozhodli už v prvom polčase.

Kalná nad Hronom je stále bez víťazstva, v Malženiciach utrpeli debakel 4:0 a prišli aj o vylúčeného gólmana Šveca. Aby zverenci trénera Petra Éhna získali v nasledujúcej časti súťaže ďalšie body, budú musieť pridať.

Vo štvrtej lige sa zázraky nekonali. Levičania majú ťažké srdce na rozhodcov, keď už v prvej 45 minútovke kopali Šurany dve penalty. Do kabín sa odchádzalo za stavu 2:0 a po zmene strán v závere duelu mladý Kupča strelil gól na 3:1.

Červenalo sa Švecovi a Rotíkovi, Levičania majú ťažké srdce na rozhodcu

Erik Bielik v Šuranoch odchytal polčas.

Kozárovce prehrali rozdielom triedy v Štúrove a od zápasu k zápasu ich na zápasy chodí stále menej. Veľký Ďur potvrdil povinné víťazstvo s Kovarcami.

V piatej lige sa darí Podlužanom, ktoré deklasovali Lipovú 8:1 a strelecky sa darilo dvojici Bukovčan – Obický, keď dali po tri góly. Šahy si pripísali ďalší bod za remízu s Bešeňovom. Naďalej sa nedarí Želiezovciam, už v 18. minúte musel pod sprchy Rotík a tak hostia dohrávali len desiati, čo hráči Zemného dokonale využili a zvíťazili 5:2.

Zdroj: JJ, foto: Ladislav Kertész, JJ

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie
Nakúpdoma.sk - eshop - Byt a domácnosť, elektronika a spotrebiče, šport a fitness, kuchyňa, pánska a dámska móda, obuv, Topshop produkty, alko-nealko nápoje, kozmetika
Youtube kanál Leviceonline.sk

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre