04192024pia

Futbalisti Levíc si poľahky poradili s trápiacou sa Novou Baňou + rozhovory a fotografie

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
LEVICE 29. februára 2016 - V nedeľu 28.2.2016 sa po zimnej príprave predstavili levickí futbalisti FK Slovan Levice na domácej pôde v prípravnom zápase proti futbalistom Novej Bane. Od jesennej časti pozmenený káder Levíc, ktorý figuruje po jesennej časti na 6. mieste IV. ligy sk.JV ZsFZ sa tak postavil proti tímu, ktorý účinkuje o ligu vyššie - TIPOS III. lige skupina Stred na 11. mieste. Novobančania do Levíc pricestovali iba s jediným náhradníkom a v zostave s viacerými dorastencami.
Futbalisti Levíc si poľahky poradili s trápiacou sa Novou Baňou + rozhovory a fotografie

Od začiatku zápasu takmer nebolo badať, že Nová Baňa hrá o ligu vyššie, pretože prím hrali práve Levice, ktoré si už od začiatku podmaňovali väčšinu hracej plochy. Aj keď mali Levičania prevahu, prvú gólovú šancu mali hostia, keď po pravej strane ušiel T. Tužinský, ten nacentroval, ale Líška sám pred brankárom nepremenil. Na Novobančanoch boli vidieť nezohratosť, čo domáci využívali. Aj keď sa hostia snažili o kombinačnú hru, tá im viazla a Levičania tak chyby hostí trestali po rýchlych protiútokoch.

LeviceUbytovanie.sk - Predpredaj zrekonštruovaných 1. - 4. izbových bytov na Kyjevskej ul. 7 v Leviciach.
Musíme povedať, že mužstvo Levíc pôsobilo počas celého zápasu lepším dojmom a hralo dobre proti slabej hre hostí. Podľa slov trénera hostí sa klub z Novej Bane, za ktorý na tento zápas nastúpili aj Levičania Gabriel Švec a Csaba Kovács, v súčasnosti potáca s nedostatkom hráčov, preto pred nimi stojí ťažká úloha, vytvoriť konkurencieschopné mužstvo do jarnej časti III.ligy. Zaujímavé bolo sledovať najmä súboje v tomto zápase protihráčov Gariela Šveca a Egona Zoráda, ktorí sú spoluhráčmi vo Futsal Team-e Levice.

Ako prví sa do listiny strelcov presadil Marek Fogad, ktorý po centri hlavičkoval do brány hostí. Druhý gól pridal Predajnianský, tretí Ján Varga a "kliniec do rakvy" hostí pridal Kotora.

Izomer, s.r.o. - ATÓM - Sv. Michala č. 4, 4. poschodie, 934 01 Levice - hydroizolácie striech lepenkou, fóliou Fatrafol 810, zateplenie a montáž sedlových striech krovy a všetky druhy krytín.
Levice – Nová Baňa 4:0 (1:0)

Zostavy:

LEVICE: Kolčár, Gonda, Fogad, Pišky, Varga, Horniak, Turčan, Kazár, Nagy, Predajnianský, Kotora, Zorád, Gyurcsek, Suljič

Nová Baňa: Beník E – Rudzan M, Bartoš R , Kovacs C, Horniak R, – Tužinský T, Švec G, Putec M, Wolf T, Budinský M (Mihaliak T) – Líška J

Povedali po zápase:
Ján Varga, hráč FK Slovan Levice: "Do zápasu sme nešli s tým, že je generálka, ale tréner nám vnucuje, aby sme do každého zápasu išli uvoľnene a bez tlaku. V zápase boli aj nedostatky, na ktorých chceme popracovať. Mali sme naordinované, držať loptu, čo sa nám aj viac-menej darilo, ale aj tak to nebolo ono. Treba popracovať na zohratosti, sme veľmi perspektívni tím do budúcna! Chvála patrí celému mužstvu a aj rozhodcovskej trojici! Do sezóny ideme s tým, že sa chceme popasovať o predné miesta a hrať svoju hru v každom zápase, či ideme k prvému alebo poslednému. Máme dvoch nových hráčov, ktorí skvelo zapadli do kolektívu a takisto aj na ihrisku."

Mgr. Ervín Szalma - učiteľ - kandidát na poslanca Národnej rady Slovenskej republiky - voľte č. 20, krúžkujte č. 73

Futbalisti Levíc si poľahky poradili s trápiacou sa Novou Baňou + rozhovory a fotografie

Ján Maslen, tréner FK Slovan Levice: "S výsledkom zápasu spokojní sme, ale s výkonom nášho mužstva nie. Robili sme množstvo chýb, bolo vidieť, že sme na tejto prírodnej tráve hrali prakticky len druhý krát. Najmä v našej rozohrávke a v prechodovej fáze sme stratili veľa lôpt, takisto sme aj v defenzívnej činnosti porobili nejaké chyby. Je stále čo odstraňovať. S takýmto výkonom neviem, či by sme v 1. kole v Šuranoch uspeli. Momentálne máme k dispozícii 16-členný káder. Boli tam nejaké zranenia a choroby, takže sa boríme aj s takýmito problémami. Na zápasy nás však stále chodilo 14-15, snažil som sa dať každému hráčovi šancu, minimálne na polčas. Naopak s tréningami to bolo o niečo horšie, chodilo nás 10-11, nie všetkým sa dalo najmä kvôli pracovným či školským povinnostiam. Uvidíme, súťaž ukáže, ako sme sa pripravili v zimnej príprave na jarnú časť. Ľahké to určite nebude.
V kádri od jesennej časti nastali nejaké zmeny. Skončil u nás Krivočenko a Králik, prišiel Matúš Predajnianský, Horniak a v riešení je ešte Gabriel Nagy. Okrem toho pribudol do tímu ešte aj Matúš Bôžik, ktorému skončilo hosťovanie v Kozárovciach. Našimi ambíciami je hrať atraktívny futbal, aby sme na futbal prilákali ľudí. Nech chlapci ukážu, že vedia hrať futbal a tým si na štadión prilákajú ľudí."

Andrej Budai photo - fotografické a video služby - svadby, oslavy, stužkové, promócie, plesy, rodinné a firemné stretnutia, akcie, podujatia, spoločenské, športové...
tréner MFK Nová Baňa: "S výsledkom dnešného zápasu nie som vôbec spokojný. Toto mužstvo sa od jesennej časti veľmi zmenilo, odišlo veľa hráčov. Momentálne sme teda v stave hľadania vhodných hráčov a spraviť zostavu. Máme na to prakticky ešte 20 dní, kedy budeme hrať prvý majstrovský zápas. Musíme dovtedy káder doplniť a nejako to skonsolidovať, pretože v takejto zostave sa nebude dať hrať 3. liga. Máme síce dvoch chlapcov maródov, ktorí by nám určite pomohli, ale stále by sme okrem nich potrebovali 4-5 futbalistov. Našim cieľom do jarnej časti súťaže je jednoznačne udržať v Novej Bani 3. ligu a stabilizovať mužstvo. Do Levíc na tento prípravný zápas sme prišli vyskúšať dorastencov, traja z nich dnes nastúpili v našom mužstve, takže sme si pozreli ich hru a ako by mohli zapadnúť do mužstva."

Zo zápasu sme pripravili aj fotoreportáž, všetky naše fotografie zo zápasu si môžete pozrieť na Facebook stránke Leviceonline.sk.

Ján Varga: "Nikdy by som futbal nevymenil za iný šport" - futbalový výber FK Slovan Levice chlapcov rok narodenia 2008 dňa 8.3.2016
POZRITE SI TIEŽ:

- Ján Varga: "Nikdy by som futbal nevymenil za iný šport"

- Levičanky ukázali talent na futbal, na turnaji preukázali nadšenie a odhodlanie

- Prvý reprezentačný ples futbalistov FK Slovan Levice vo fotografiách

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre