04262024pia

Gólostroj Švec rozhodol zápas v prospech Levíc, Nemšová zdolaná + fotografie a rozhovory

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 13. apríla 2014 - V nedeľu 13. apríla 2014 sa na levickom futbalovom štadióne odohral zápas 21. kola 3. ligy -Západ, v ktorom domáci FK Slovan Levice privítal mužstvo FKS Nemšová. Tabuľkové umiestnenie predpovedalo mierne favorizovanie hosťujúceho mužstva, no zápas sa začal v prospech domácich, keď už v 6. minúte Michal Predajnianský vsietil prvý gól - 1:0.

Gólostroj Švec rozhodol zápas v prospech Levíc, Nemšová zdolaná + fotografie a rozhovory

Do polčasu sa však hosťom ešte podarilo vyrovnať na 1:1. V druhom polčase bolo cítiť veľa bojovnosti z oboch strán, z ktorej zo začiatku viac vyťažili hostia, tým sa podarilo zvýšiť na 1:2. Levičania to však nezabalili a hneď o 4 minúty neskôr Jakab svojou tečovanou strelou vyrovnal na 2:2. Zápas sa zdramatizoval a tak návštevníci videli pekný kombinačný futbal s množstvom stretov. Levickým futbalistom sa napokon podarilo vsietiť víťazný gól, ktorého strelcom bol kto iný ako gólostroj Gabriel Švec, ten ho strelil krásnou prudkou hlavičkou. Levičania sa tak konečne aj doma tešia z plného počtu bodov.

FK Slovan Levice - FKS Nemšová 3:2 (1:1)

Bezkomínové biokrby - Levice, predajňa Ul. I. Krasku 8  Miss Levického okresu 2014 - hlasovanie o titul Miss sympatia


Pozápasové rozhovory:

Michal Predajnianský, hráč FK Slovan Levice: " Cítim sa výborne, konečne sme získali tri body, na ktoré sme dlho čakali a určite ich oslávime. Konečne sme divákom ukázali, že vieme hrať futbal. Vedeli sme, že súperi budú hrať kombinačný futbal, my sme chceli hrať viac po zemi. Na začiatku sa mi podaril prvý úvodný gól, ktorý považujem za dobrý štart zápasu. Podaril sa však aj smolný gól, no i napriek tomu sa nám podarilo zápas vyhrať. Náš výkon by som zhodnotil pozitívne, hrali sme ako celok, osobne si však myslím, že by sme mohli popracovať na štandardkách, ktoré nám robia najväčšie problémy, inak by sme boli dobrý tím a s každým by sme hrali vyrovnanú hru. Dúfam, že nás tento výkon nakopol a každý zápas bude lepší.

Gólostroj Švec rozhodol zápas v prospech Levíc, Nemšová zdolaná + fotografie a rozhovory

Patrik Pyšky, hráč FK Slovan Levice: "Konečne nám to aj doma padlo, sme spokojní, vyhrali sme, bol to veľmi dobrý zápas, napínavý do poslednej minúty. Dnes sme chceli jednoznačne vyhrať, naša hra sa síce zlepšila, ale neboli výsledky, no musíme aj naďalej na sebe pracovať, aby prišli aj výsledky. Okrem našej hry sa to zlepšuje aj v tréningovom procese, je nás stále viac a začína sa nám dariť. Čo sa týka negatív, na ihrisku sú ešte nejaké nezhody, najmä v komunikácií, keďže nie sme natoľko zohratí. Dnešné víťazstvo by nás malo nakopnúť a budeme sa snažiť o ďalšie body."

Kapitán FKS Nemšová: "Je ťažké zhodnotiť prehratý zápas, prehrali sme si ho vlastnými chybami. Podarilo sa nám dať gól na 2:1 a verili sme, že sa domáci porazia sami. Hneď na to nám však dali vyrovnávajúci gól, čo ich nabudilo a napokon tretím gólom rozhodli o ich víťazstve. Všetko po našich veľkých hrúbkach. Do Levíc sme prišli minimálne po jeden bod, no odchádzame naprázdno, takže u nás vládne obrovské sklamanie. Na Levice sme sa pripravovali úplne štandardne, do dnešného zápasu sme išli ako do každého iného."

Zo zápasu sme pripravili aj fotoreportáž. Všetky naše fotografie zo zápasu 21. kola 3. ligy - Západ FK Slovan Levice - FKS Nemšová zo dňa 13.4.2014 nájdete vo fotogalérii TU.

zdroj a fotografie: www.leviceonline.sk

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre