04242024str

Basketbal a basketbalové správy z Levíc

Levickí Patrioti do sezóny 2016/2017 s vynoveným kádrom a cieľom bojovať o prvú štvorku

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 26. augusta 2016 - Dobrá správa pre basketbalových fanúšikov! Nová basketbalová sezóna 2016/2017 SBL extraligy mužov sa nezadržateľne blíži a s ňou kopec nových športových zážitkov. Pre levického fanúšika je táto správa dozaista mimoriadne potešiteľnou, keďže basketbal v Leviciach je v súčasnosti top športom.

Levickí Patrioti do sezóny 2016/2017 s vynoveným kádrom a cieľom bojovať o prvú štvorku

Počas novej sezóny sa Levičania môžu tešiť nielen na zápasy už spomenutej slovenskej extraligy ale opäť aj na Alpsko-adriatický pohár. V súčasnosti sa A-mužstvo BK Levickí Patrioti intenzívne pripravuje na začiatok novej sezóny, preto sme oslovili generálneho manažéra BK Levickí Patrioti Ladislava Garaja, aby nám prezradil, aké sú v tíme novinky a aktuality.

Ako prebieha príprava na novú sezónu?

Príprava na novú sezónu odštartovala v polovici augusta. Máme za sebou teda úvodných desať dní, s ktorými môžeme vysloviť spokojnosť. Chalani prišli celkom slušne pripravení a preto aj lepšie znášajú každodennú tréningovú záťaž. Zdravotne sme na tom zatiaľ taktiež dobre, s úvodom prípravy teda môžeme vyjadriť spokojnosť.

Kedy budú prípravné zápasy?

Počas septembra plánujeme odohrať desať prípravných zápasov. Hneď ten úvodný, ktorý mal byť 2.septembra v Leviciach proti USK Praha, nám však súper odvolal, a tak hľadáme náhradné riešenie, o ktorom budeme fanúšikov informovať.

Andrej Budai photo - fotografické a video služby - svadby, oslavy, stužkové, promócie, plesy, rodinné a firemné stretnutia, akcie, podujatia, spoločenské, športové...

Aké zmeny nastali v kádri v porovnaní s koncom minulej sezóny?

Hoci to nebol náš cieľ ani plán, v kádri nakoniec nastal poriadne veľký pohyb. Do tímu prišli piati nový legionári, američania Jarvis Summers, Joshua Nofflet a Reggie Keely, bosniak Igor Josipovič a srb Dejan Djokič. Tím posilnili aj Slováci Jaroslav Musil z Interu, Jozef Vojtek z Prievidze a reprezentant Slovenska Šimon Krajčovič, ktorý hrával naposledy na univerzite v USA. V tíme z minulého roku ostali Vlado Klár a Matúš Marchyn, po dlhodobom zranení sa postupne do tréningového procesu dostáva Richard Grznár.

Nastali nejaké zmeny v realizačnom tíme?

Realizačný tím ostáva v nezmenenom zložení, zmeny nastali len vo vedení klubu, kde sú spolu s MUDr. Gabrielom Földim aj Ing. Marián Varga a Ing. Anton Kalmancai.

Levickí Patrioti do sezóny 2016/2017 s vynoveným kádrom a cieľom bojovať o prvú štvorku

Aké sú ambície do novej sezóny?

Hlavnou ambíciou vedenia klubu je plná hala spokojných fanúšikov. Chceme nadviazať na minuloročnú sezónu, kde opäť prebehla iskra medzi hľadiskom a hráčmi a užili sme si spolu niekoľko nezabudnuteľných večerov. Na výsledkové ciele je ešte čas, určite však chceme bojovať o prvú štvorku, tak ako tomu bolo v minulej sezóne.

Budú sa realizovať nejaké zmeny v rámci výšky ceny vstupeniek do novej sezóny?

Cena vstupeniek na základnú časť Slovenskej Basketbalovej Ligy bude od novej sezóny jednotná vo výške 3,-Eur. Cena na play-off a tiež na zápasy Alpsko-adriatického pohára bude upresnená neskôr.

Klub avizoval aktívnejšiu spoluprácu s fanklubom. Aké aktivity v spolupráci s fanklubom sa budú realizovať, príp. aké aktivity plánujefanklub realizovať v novej sezóne?

Mali sme spoločné sedenie s vedením fanklubu. V prvom rade sme sa dohodli, že podporíme fan klub v nábore nových členov, pripravíme pre nich určité výhody, ale na druhej strane bude vedenie Fan klubu požadovať zodpovednosť a dodržiavanie pravidiel. Stretnutie bolo veľmi korektné a myslím, že sa fanúšikovia a súperi majú na čo tešiť.

Chceli by ste odkázať niečo levickým fanúšikom basketbalu?

Boli by sme veľmi radi, ak by sme aj v nasledujúcej sezóne dokázali uspokojiť všetkých našich fanúšikov. Bude to ale nesmierne náročné, keďže konkurencia má rovnaké ciele a väčšie finančné možnosti. Ďakujeme všetkým, ktorí nás podporia kúpou permanentky a tiež všetkým partnerom klubu, ktorí nám pomáhajú udržať basketbal v Leviciach medzi najlepšími na Slovensku.

zdroj a fotografia: www.leviceonline.sk

POZRITE SI TIEŽ:

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre