05022024štv

Zdravotníctvo

Levická nemocnica pozastavila návštevy na niektorých oddeleniach

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 27. októbra 2023 - Levická nemocnica pozastavila návštevy na niektorých oddeleniach. Ako informuje zástupkyňa hovorcu, špecialistka marketingu a PR spoločnosti Agel SK Jarmila Ševčíková, dôvodom pozastavenia návštev je zvýšený výskyt akútnych respiračných infekčných ochorení.

Levická nemocnica pozastavila návštevy na niektorých oddeleniach

Podľa jej ďalších informácii toto obmedzenie platí od dnes 27.10.2023 až do odvolania. "Vedenie Nemocnice Agel Levice dnes rozhodlo zakázať návštevy, pre tento krok sa rozhodlo v dôsledku zaznamenaného zvýšeného výskytu respiračných ochorení. Nejde však o zákaz návštev v celej nemocnici, obmedzenie sa zatiaľ vzťahuje iba na oddelenie dlhodobo chorých a oddelenie vnútorného lekárstva – časť B," približuje Ševčíková.

V prípade pacientov v terminálnom štádiu ochorenia, alebo z dôvodu návštevy kňaza je možné udeliť výnimku od primára konkrétneho oddelenia. "Možnosť zabezpečenia osobných potrieb pacientov je v rámci návštevných hodín, kedy môžu príbuzní odovzdať veci službukonajúcemu personálu na oddelení. Návštevné hodiny sú v utorok, štvrtok a v nedeľu v čase od 15:00 do 17:00. Informácie o zdravotnom stave pacienta sa podávajú osobne počas pracovných dní od 14:00 do 15:00," uzavrela.

zdroj a foto: AGEL SK

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie
...

KVALITNÝ NÁBYTOK, PRODUKTY TOPSHOP, DORMEO, DELIMANO, WALKMAXX, WELLNEO, ROVUS - NÓRSKA KOZMETIKA - PRE DOSPELÝCH - ŠPORT A VÝŽIVOVÉ DOPLNKY - ŠKOLSKÉ POTREBY - ŠPERKY - ZĽAVY A AKCIE - KVALITNÝ ALKOHOL

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre