04232024uto

Zdravotníctvo

Levická nemocnica má nové prenosné čističky vzduchu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Nemocnica Agel Levice má nové čističky vzduchu. Ako informovala hovorkyňa siete nemocníc Agel Martina Pavliková, ide o nezištný dar, ktorý sa nemocnici rozhodla spoločnosť Camfil a pomôcť tak zvýšiť komfort pacientov na dvoch oddeleniach. Novinky už slúžia svojmu účelu.

Levická nemocnica má nové prenosné čističky vzduchu

S minuloročným otvorením nových priestorov urgentného príjmu sa kvalita poskytovaných služieb posunula opäť na vyššiu úroveň. "Avšak levická nemocnica bola a stále je výrazne ovplyvnená pandémiou covid-19 a tak malá vec, ako čistý vzduch, môže výrazne pomôcť vo zvýšení kvality prostredia pre zamestnancov aj návštevníkov. A práve preto sa spoločnosť Camfil rozhodla darovať čističky do nemocnice Agel, na miesto, kde sú momentálne najviac potrebné. Prenosné čističky sú schopné vyčistiť vzduch od peľu, plesní, baktérií, vírusov, ozónu, chemikálií a iných škodlivých látok. Tieto kontaminované častice, aj keď sú veľmi malé, sa môžu po vdýchnutí dostať hlboko do pľúc a dokonca aj do krvného obehu," priblížila Pavliková.

KVALITNÝ NÁBYTOK, PRODUKTY TOPSHOP, DORMEO, DELIMANO, WALKMAXX, WELLNEO, ROVUS - OBUV A MÓDA - NÓRSKA KOZMETIKA - PRE DOSPELÝCH - ŠPORT A VÝŽIVOVÉ DOPLNKY - ŠKOLSKÉ POTREBY - ŠPERKY - ZĽAVY A AKCIE - KVALITNÝ ALKOHOL

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie
Levická nemocnica má nové prenosné čističky vzduchu

Ľudia predýchajú v priemere 15 kilogramov vzduchu každý deň vrátane rôznych prachových a zdraviu škodlivých častíc. Uvedené čističe vzduchu práve znižujú vdychovanie nezdravého prachu. "Sestry, lekári, ošetrujúci personál a všetci zdravotníci to majú v posledných dvoch rokoch mimoriadne náročné a výnimkou nie sú ani pacienti, ktorí tiež prežívajú ťažké časy. My, zdravotníci, im často poskytujeme z posledných síl tú najlepšiu zdravotnú starostlivosť, akú si zaslúžia a neustále zlepšujeme komfort našej nemocnice. Čističky boli umiestnené na oddelenia traumatológie a ortopédie. Na týchto oddeleniach je najväčší pohyb pacientov, či už akútnych alebo plánovaných hospitalizácii. Sú to nosné oddelenia nemocnice a zlepšenie prostredia na týchto oddeleniach bude určite veľkým prínosom," uviedla námestníčka riaditeľa pre ošetrovateľstvo Helena Dudášová a pripojila aj poďakovanie. "Sme veľmi vďační za tento dar, ktorý pomôže chrániť nielen pacientov, ale aj našich zamestnancov, čističky nám určite veľmi pomôžu."

Zástupcovia spoločnosti Camfil sa podieľali aj na odbornej inštalácii čističiek a tiež zaučení personálu nemocnice.

Levická nemocnica má nové prenosné čističky vzduchu
Levická nemocnica má nové prenosné čističky vzduchu
Levická nemocnica má nové prenosné čističky vzduchu

zdroj a foto: Agel

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre