04242024str

Projekt pre stavebné povolenie rekonštrukcie Družby je vo finále

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 25. apríla 2023 - Projekt pre stavebné povolenie rekonštrukcie Družby je vo finále. Ako informuje primátor mesta Levice Ján Krtík na svojej Facebook stránke, pre projekt chýbajú ešte dve vyjadrenia.

Projekt pre stavebné povolenie rekonštrukcie Družby je vo finále

Na stretnutí so zástupcom projekčnej firmy sme prerokovali aktuálny stav prípravy projektovej dokumentácie na rekonštrukciu Družby. Po vydaní stavebného povolenia v zmysle zmluvy bude nasledovať realizačný projekt," dodáva primátor na svojej Facebook stránke.

Ako primátor informoval ešte v máji 2021, víťazom verejného obstarávania na projektovú dokumentáciu rekonštrukcie Družby sa stala spoločnosť Proma s.r.o. Žilina, ktorá v zmysle súťažných podmienok i podpísanej zmluvy spracovala pripomienky z úvodného stretnutia s poslancami MsZ a odbornými pracovníkmi MsÚ a na druhom pracovnom stretnutí predstavila finálnu verziu štúdie, ktorá bola schválená.

ČLÁNOK POKRAČUJE NIŽŠIE 👇

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Projekt pre stavebné povolenie rekonštrukcie Družby je vo finále

V zmysle lokalitného programu bude v budove reštaurácia so zázemím, celoročné detské zariadenie, komerčné priestory. "Na 1. poschodí bude samozrejme divadelná sála, novinkou budú lóže vo voľných priestoroch pôvodnej premietacej kabíny, estrádnej sále pribudne nové zázemie. 2. poschodie bude koncipované ako variabilný priestor pre komerčný nájom, záujmovú činnosť, kreatívne aktivity. Počítame s využívaním átria, bezbariérovým vstupom a pohybom po budove, výťahom a verejnými WC. Funkcia kultúrneho centra bude doplnená novou funkciou kongresového centra," opísal primátor.

Pozrite si video reportáž TV Markíza tu:

zdroj a foto: Facebook Ján Krtík, video: TV Markíza

...

KVALITNÝ NÁBYTOK, PRODUKTY TOPSHOP, DORMEO, DELIMANO, WALKMAXX, WELLNEO, ROVUS - NÓRSKA KOZMETIKA - PRE DOSPELÝCH - ŠPORT A VÝŽIVOVÉ DOPLNKY - ŠKOLSKÉ POTREBY - ŠPERKY - ZĽAVY A AKCIE - KVALITNÝ ALKOHOL

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre