04232024uto

V Leviciach začínajú s rekonštrukciou miestnych komunikácií. Platia dopravné obmedzenia

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 20. marca 2020 - V Leviciach začínajú s plánovanou rekonštrukciou miestnych komunikácií na Ul.A.Sládkoviča, Tyršovej ul. a Saratovskej ul. Ako portál Leviceonline.sk informovala referentka vzťahov s verejnosťou a médiami Mestského úradu v Leviciach Adriana Macáková, mesto s rekonštrukciami začne 23. marca 2020.

V Leviciach začínajú s rekonštrukciou miestnych komunikácií. Platia dopravné obmedzenia

Podľa jej slov na uvedených úsekoch platí čiastočná uzávierka, miestne komunikácie budú označené dočasným dopravným značením. "Doprava bude regulovaná pracovníkmi firmy, vykonávajúcej rekonštrukciu. Práce by mali trvať jeden mesiac podľa poveternostných podmienok. Žiadame motoristov o dodržiavanie dočasného dopravného značenia a prosíme o trpezlivosť a pochopenie," povedala Macáková.

Celkový náklad na rekonštrukciu a obnovu miestnych komunikácií Saratovská, Sládkovičova a Tyršova je 225.000 Eur s DPH a budú financované z rozpočtu mesta. "Práce bude realizovať na základe verejného obstarávania firma Ing. Jozef Horniak- Vialle. Práce spočívajú okrem iného vo vyfrézovaní podkladu, úprave obrubníkov a kanalizačných poklopov a uličných vpustí, vyspravení výtlkov a prepadnutých miest a následného nového asfaltobetonového povrchu a nástreku vodorovného dopravného značenia," uzavrela referentka vzťahov s verejnosťou a médiami.

zdroj a fotografie: Adriana Macáková, referentka vzťahov s verejnosťou a médiami

Podporte finančne Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT.SK
TVTEKOVHONT.SK - regionálna internetová televízia zameraná na okres Levice, blízke okolie a regióny Tekov a Hont

POZRITE SI TIEŽ:

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre