05032024pia

SOŠ techniky a služieb, Pod amfiteátrom 7, Levice sa priatelí s micro:bitmi

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 1. novembra 2022 - Záverečnými workshopmi sme ukončili projekt ENTER 2021 „Nebojme sa micro:bitov“ v spolupráci s NF Telekom a Nadáciou Pontis.

SOŠ techniky a služieb, Pod amfiteátrom 7, Levice sa priatelí s micro:bitmi

Počas uplynulých mesiacov žiaci 1.-3. ročníkov ekonomických odborov absolvovali sériu seminárov a praktických workshopov s IT odborníkmi z praxe zameraných na základy programovania. "Napriek ťažkostiam s obstaraním BBC micro:bitov sme zážitkovým spôsobom rozvíjali digitálne zručnosti žiakov s dôrazom na zvýšenie motivácie dievčat k programovaniu. Podporovali sme ich kritické myslenie, kooperáciu v tíme, záujem o svet digitálnych technológií," informukje projektová a marketingová manažérka školy Alena Krtíková.

Grep Slovakia, s.r.o. - spoľahlivé osvetlenie, zaručené úspory!

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

SOŠ techniky a služieb, Pod amfiteátrom 7, Levice sa priatelí s micro:bitmi

Zakúpením 30 sád micro:bitov z prostriedkov grantu a vytvorením nových študijných materiálov na škole zlepšili materiálne aj obsahové podmienky pre vyučovanie programovania v našej škole. "Udržateľnosť projektu aj po ukončení jeho financovania zabezpečíme vložením modulu programovania s micro:bitmi do nášho ŠkVP a vyučovania odborných predmetov s možnosťou využitia pre rôznych záujemcov ako aj stálou spoluprácou s IT organizáciami. Je to skrátka „super cesta, ako sa z programovania nestane nuda ani postrach," dodala Krtíková.

zdroj a foto: SOŠ techniky a služieb, Pod amfiteátrom 7, Levice

...

KVALITNÝ NÁBYTOK, PRODUKTY TOPSHOP, DORMEO, DELIMANO, WALKMAXX, WELLNEO, ROVUS - OBUV A MÓDA - NÓRSKA KOZMETIKA - PRE DOSPELÝCH - ŠPORT A VÝŽIVOVÉ DOPLNKY - ŠKOLSKÉ POTREBY - ŠPERKY - ZĽAVY A AKCIE - KVALITNÝ ALKOHOL

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre