04232024uto

Splnomocnenec pre mládež a šport a poslanec NR SR Karol Kučera navštívil Spojenú katolícku školu sv. Vincenta de Paul v Leviciach (video)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 22. mája 2022 - Splnomocnenec pre mládež a šport a poslanec NR SR Karol Kučera navštívil dňa 18. mája 2022 Spojenú katolícku školu sv. Vincenta de Paul v Leviciach v súvislosti s celoslovenským programom Tréneri v škole, podporovanom Úradom vlády SR, do ktorého sa škola zapojila.

Splnomocnenec pre mládež a šport a poslanec NR SR Karol Kučera navštívil Spojenú katolícku školu sv. Vincenta de Paul v Leviciach (video)

Karol Kučera v sprievode koordinátorky projektu pre Nitriansky kraj Beátou Scirankovou si prišiel osobne pozrieť priebeh projektu na škole a súčasne s predstaviteľmi školy, mesta Levice ako i Komisie športu Mestského zastupiteľstva v Leviciach prebral aktuálne témy v tejto oblasti.

Za mesto Levice sa pracovného stretnutia zúčastnil zástupca primátora mesta Peter Benček a za Komisiu športu Mestského zastupiteľstva v Leviciach sa zúčastnili Mária Kuriačková, Tomáš Krištof ako člen komisie ako aj tréner projektu a pedagóg školy a riaditeľ Správy športových zariadení Roman Takács.

Z návštevy Karola Kučeru na KSŠ sv. Vincenta de Paul v Leviciach dňa 18.5.2022 sme pripravili video reportáž, ktorú si môžete pozrieť tu:

zdroj, foto a video: Andrej Budai foto - video služby, TV TEKOVHONT, Leviceonline.sk


Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre