05032024pia

Vianočná atmosféra v Kalnej nad Hronom, zorganizovali tu Vianočný trh a prišiel aj Mikuláš (video)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

KALNÁ NAD HRONOM 13. decembra 2023 - Vianočná atmosféra prišla aj do Kalnej nad Hronom. Obec Kalná nad Hronom a Zelená Kalná totiž v sobotu 9. decembra 2023 zorganizovali podujatie Vianočný trh s Mikulášom. Z podujatia sme pripravili video reportáž.

Vianočná atmosféra v Kalnej nad Hronom, zorganizovali tu Vianočný trh a prišiel aj Mikuláš (video)

Už od ranných hodín si v sobášnej sieni mohli návštevníci poobzerať a nakúpiť rôzne remeselné a vianočné ozdoby či produkty a pochutnať si na rôznych vianočných dobrotách. Pre najmenších tu boli pripravené kútiky s možnosťou zdobenia medovníčkov a výroby ozdôb. Po prvý krát sa organizátori rozhodli pripraviť súťaž o najlepšiu vianočnú dobrotu.

Pri adventnom venci si návštevníci mali možnosť pozrieť vystúpenie detí zo základnej školy Kalná nad Hronom a spevokolu Harmónia. Po kultúrnom programe prišiel Mikuláš, ktorý deťom rozdal balíčky. Viaceré deti si pre Mikuláša pripravili aj pekné básničky.

Neskôr sa so svojimi stánkami vo vonkajších priestoroch okolo obecného úradu pridali aj ďalší remeselníci a farmári, kde sa návštevníci mohli zohriať horúcimi vianočnými nápojmi, mohli si pochutnať na dobrých jedlách a zakúpiť si rôzne špeciality a užitočné produkty.

zdroj, foto a video: Andrej Budai foto video služby, Leviceonline.sk, TV TEKOVHONT

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie
...

KVALITNÝ NÁBYTOK, PRODUKTY TOPSHOP, DORMEO, DELIMANO, WALKMAXX, WELLNEO, ROVUS - NÓRSKA KOZMETIKA - PRE DOSPELÝCH - ŠPORT A VÝŽIVOVÉ DOPLNKY - ŠKOLSKÉ POTREBY - ŠPERKY - ZĽAVY A AKCIE - KVALITNÝ ALKOHOL

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre