05032024pia

Výstraha pred vysokými teplotami v okrese Levice, tie sa môžu vyšplhať až na 36 °C

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

OKRES LEVICE 9. júla 2023 - Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) vydal pre okres Levice výstrahu pred vysokými teplotami. Na dnes platí výstraha 1. stupňa a zajtra dokonca výstraha 2. stupňa.

Výstraha pred vysokými teplotami v okrese Levice, tie sa môžu vyšplhať až na 36 °C

Dnes do 19:00 hod. platí výstraha 1. stupňa pred vysokými teplotami. !V okrese Levice sa MIESTAMI očakáva dosahovanie maximálnej teploty vzduchu 33 - 34 °C. Vysoká teplota predstavuje potenciálne nebezpečenstvo pre ľudské zdravie, fyzické aktivity a tvorbu požiarov. Uvedená teplota vzduchu nie je v danej ročnej dobe a oblasti nezvyčajná, ale pravdepodobnosť nadmerného zaťaženia organizmu u niektorých osôb je vysoká," približuje SHMÚ.

ČLÁNOK POKRAČUJE NIŽŠIE ⇩

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Výstrahu 2. stupňa pred vysokými teplotami vydal SHMÚ pre okres Levice od pondelka 10. júla od 12:00 do 19:00 hod. "V okrese Levice sa očakáva MIESTAMI dosahovanie maximálnej teploty vzduchu 35 - 36 °C. Vysoká teplota predstavuje potenciálne nebezpečenstvo pre ľudské zdravie, fyzické aktivity a tvorbu požiarov. Uvedená teplota vzduchu je v danej ročnej dobe a oblasti zriedkavá a pravdepodobnosť poškodenia zdravia nadmerným zaťažením organizmu u niektorých osôb je vysoká," dodáva SHMÚ.

Výstraha 1. stupňa pred vysokými teplotami je pre okres Levice vyhlásená aj na utorok 11. júla.

zdroj a foto: SHMÚ

...

KVALITNÝ NÁBYTOK, PRODUKTY TOPSHOP, DORMEO, DELIMANO, WALKMAXX, WELLNEO, ROVUS - NÓRSKA KOZMETIKA - PRE DOSPELÝCH - ŠPORT A VÝŽIVOVÉ DOPLNKY - ŠKOLSKÉ POTREBY - ŠPERKY - ZĽAVY A AKCIE - KVALITNÝ ALKOHOL

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre