04242024str

Termálne kúpalisko Podhájska môže naďalej využívať geotermálnu vodu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

PODHÁJSKA 20. novembra 2021 - Termálne kúpalisko Podhájska môže naďalej využívať geotermálnu vodu. Informoval o tom starosta obce Podhájska Roman Ivan na svojej Facebook stránke.

Termálne kúpalisko Podhájska môže naďalej využívať geotermálnu vodu

Dňa 16.11.2021 nadobudlo právoplatnosť Rozhodnutie Okresného úradu Nitra (Odbor starostlivosti o životné prostredie) zo dňa 12.11.2021, ktorým sa spoločnosti Geo Termál Podhájska, s.r.o. definitívne povoľuje čerpanie geotermálnych podzemných vôd na obdobie desať rokov. "Čerpaná geotermálna voda sa bude využívať na rekreačné a energetické účely (plnenie bazénov, ohrev vody v bazénoch, ohrev objektov a TÚV, skleníkové hospodárstvo). Som nesmierne šťastný, že sa vďaka vynaloženému úsiliu vedenia spoločnosti Geo Termál Podhájska s.r.o podarilo úspešne ukončiť tento náročný schvaľovací proces. Naše termálne kúpalisko bude konečne môcť, na rozdiel od minulého obdobia, stabilne fungovať v plnom súlade s platnou legislatívou a zákonmi Slovenskej republiky," informuje Ivan.

KVALITNÝ NÁBYTOK, PRODUKTY TOPSHOP, DORMEO, DELIMANO, WALKMAXX, WELLNEO, ROVUS - OBUV A MÓDA - NÓRSKA KOZMETIKA - PRE DOSPELÝCH - ŠPORT A VÝŽIVOVÉ DOPLNKY - ŠKOLSKÉ POTREBY - ŠPERKY - ZĽAVY A AKCIE - KVALITNÝ ALKOHOL

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

V čo najkratšej dobe po skončení pandemických opatrení a získania príslušného povolenia na vypúšťanie odpadovej vody z bazénov sa tak zase otvoria bazény s termálnou vodou. "Buďme preto aj v tomto smere voči sebe maximálne zodpovední, pretože korona vírus opäť naberá na svojej nebezpečnej sile. Tento príspevok zakončím heslom, ktorého som sa aj ja pevne držal niekoľko uplynulých mesiacov: „PRAVDA VŽDY ZVÍŤAZÍ !“," uzavrel starosta obce Podhájska.

zdroj: Facebook Roman Ivan, foto: tkpodhajska.sk

Páči sa Vám práca Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT? Podporte nás

Cieľom portálu Leviceonline.sk a regionálnej internetovej televízie TVTEKOVHONT je prinášať Vám aktuálne spravodajstvo, rozhovory, komentáre, reportáže, videá a ďalšie užitočné a praktické informácie, ako aj čítanie a obsah pre zábavu a voľný čas najmä z okresu Levice a blízkeho okolia.

Na to, aby sme pre Vás mohli stále a ešte lepšie pracovať, potrebujeme i Vašu podporu. Ďakujeme Vám za akýkoľvek finančný príspevok.

Podporiť nás môžete poukázaním akejkoľvek sumy na účet nášho občianskeho združenia Regionline.sk:

Slovenská sporiteľňa IBAN:
SK37 0900 0000 0051 5918 8001

konštantný symbol:
0558

FIRMY a ŽIVNOSTNÍCI POZOR! VÝHODNÁ REKLAMA NA LEVICEONLINE.SK a TVTEKOVHONT TU.

TERAZ AKCIA! Objednajte si u nás reklamu na určité obdobie a získate ju na 2x dlhšie!

TVTEKOVHONT.SK - regionálna internetová televízia zameraná na okres Levice, blízke okolie a regióny Tekov a Hont
Výhodná reklama na Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre