04242024str

Odborníci vyzývajú ľudí, aby počas veľkonočných sviatkov obmedzili cestovanie za svojimi príbuznými a blízkymi

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 6. apríla 2020 - Uznávaní odborníci vyzvali obyvateľov SR, aby počas veľkonočných sviatkov obmedzili cestovanie za svojimi príbuznými a blízkymi. Ako informuje Úrad verejného zdravotníctva SR (ÚVZ SR), návštevy podľa nich predstavujú v aktuálnej situácii riziko najmä pre seniorov.

Odborníci vyzývajú ľudí, aby počas veľkonočných sviatkov obmedzili cestovanie za svojimi príbuznými a blízkymi

Konzílium odborníkov zložené z významných epidemiológov, infektológov, vrátane hlavného hygienika SR a mnohých lekárskych autorít verejnosti počas veľkonočných sviatkov odporúča naďalej dôrazne dodržiavať opatrenia doteraz prijaté vládou v SR v snahe zamedziť šíreniu ochorenia COVID-19. "Seniori patria medzi skupinu ľudí, ktorým priebeh ochorenia COVID-19 môže spôsobiť vážne až život ohrozujúce zdravotné komplikácie. Konzílium odborníkov rovnako vyzvalo ľudí, aby naďalej dbali na povinné nosenie rúšok na verejnosti a dodržiavali sociálny odstup. Ak sa rozhodnú pre prechádzku v prírode, tak na miesta bez vysokej koncentrácie ľudí a v rámci okresu. Odborníci zdôraznili, že Slováci sa vo vzťahu k opatreniam správajú zodpovedne, za čo im ďakujú," informuje ÚVZ SR.

zdroj: ÚVZ SR, foto: Leviceonline.sk

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

POZRITE SI TIEŽ:

Podporte finančne Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT.SK
TVTEKOVHONT.SK - regionálna internetová televízia zameraná na okres Levice, blízke okolie a regióny Tekov a Hont

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre