05042024sob

Malý Števko zo Šiah potrebuje peniaze na rehabilitácie, narodil sa s hypoxiou

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

ŠAHY 1. apríla 2020 - Malý Števko Čeri zo Šiah, ktorý sa narodil s hypoxiou, teda nedokysličením mozgu, potrebuje peniaze na pre neho veľmi potrebné rehabilitácie, ktoré sa uskutočnia v rôznych súkromných klinikách. Jeho rodičia vyhlásili peňažnú zbierku.

Malý Števko zo Šiah potrebuje peniaze na rehabilitácie, narodil sa s hypoxiou

Ako informovali jeho rodičia Štefan Čeri a Monika Húšťavová, zdravotná poisťovňa tieto rehabilitácie neprepláca. "Chceli by sme touto cestou osloviť a obrátiť sa aj v mene Števka na dobrých ľudí, ktorí cítia s nami, aby nám pomáhali s nejakými financiami, čo mi už bohužiaľ nezvládame. Ako vždy aj za jedno euro vám budeme veľmi vďační! Ďakujeme veľmi pekne!" povedali rodičia.

DREVEX Zlaté Moravce - stavebné rezivo

Mali by začať s rôznymi rehabilitačnými programami, čo bude Števkov veľmi dôležitý krok, aby dostal tú najkvalitnejšiu pomoc a aby ručička začala fungovať. "Bude to zase veľmi dlhá a finančne náročná cesta, ako nás informoval Prof. neurochirurgického oddelenia. Ako rodičia Štefanka budeme bojovať ďalej, aby náš syn mohol žiť plnohodnotný život," dodali rodičia.

Malý Števko zo Šiah potrebuje peniaze na rehabilitácie, narodil sa s hypoxiou

Chlapček sa dňa 23.1.2020 podrobil potrebnej operácii pravej ručičky (plexus brachialis) vo Fakultnej nemocnici Kráľovské Vinohrady v Prahe. "Operácia bola veľmi náročná, ale úspešne sme to absolvovali bez komplikácie. Vďaka dobrým ľuďom sme to spoločne zvládli. Malý Števko je momentálne v stabilnom stave, no magnetická rezonancia potvrdila zakrvácanie mozgu a s ručičkou vôbec nehýbe. Má poškodené všetky nervové tkanivá v pravej končatine," vysvetlili.

Do Prahy chodia na kontroly, no ak sa jeho situácia s rúčkou nezmení, je možné, že bude potrebovať ďalšiu operáciu, no tentokrát vo Viedni. "Tieto výdavky vo Viedni by boli približne v sume 18.500 eur. Štyri krát do týždňa chodievame do Levíc na rehabilitácie, no chceli by sme navštíviť Adela centrum a malého Števka tam rehabilitovať. Desať dní rehabilitácie tam však stojí približne 3500 eur," dodali Števkovi rodičia.

Malý Števko s jeho rodičmi budú vďační za každé jedno euro, za Váš záujem pomôcť, všetkým ľuďom, ktorí im pomohli a pomáhajú a myslia na nich.

Č.účtu: SK8952000000000013219554
BIC/SWIFT: OTPVSKBX

O Števkovom príbehu už natočila TV Markíza videoreportáž v rámci relácie Reflex: https://videoarchiv.markiza.sk/video/reflex/epizoda/27945-reflex

zdroj a foto: rodina Čeriová

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

POZRITE SI TIEŽ:

Podporte finančne Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT.SK
TVTEKOVHONT.SK - regionálna internetová televízia zameraná na okres Levice, blízke okolie a regióny Tekov a Hont

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre