04232024uto

Dobrovoľníci podporili detské oddelenie v levickej nemocnici

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 24. augusta 2018 - Nemocnicu Levice, člena skupiny AGEL, podporili miestni dobrovoľníci, keď darovali hračky na detské oddelenie. Ako portál Leviceonline.sk informovala tlačová hovorkyňa spoločnosti AGEL SK, s ich pomocou je možné detský kútik modernizovať, doplniť a v budúcnosti rozširovať.

Dobrovoľníci podporili detské oddelenie v levickej nemocnici
Dámske a pánske plavky leto 2020

 

Postavenie levickej nemocnice v rámci kraja je výrazne špecifické. "Ide o nemocnicu s najväčšou spádovou oblasťou na Slovenku. Vzdialenosť od domáceho zázemia detských pacientov je mnohokrát veľká, preto je podstatné vytvoriť pre ne prostredie dostatočne útulné, ktoré im pomôže pri uzdravovaní. Teší nás, že sme získali pre naše oddelenie ľudí, ktorí nám pomôžu zveľaďovať priestor pre najmenších pacientov. Veríme, že v budúcnosti sa nám podarí ešte viac zmodernizovať detský kútik. Sme si vedomí, že aj pozitívne prostredie prispeje k rýchlejšej liečbe našich malých pacientov," uviedla MUDr. Zuzana Kopanicová.

Na oddelení počas roka ošetria zdravotníci takmer 1500 detských pacientov, o ktoré sa stará takmer 30-členný zdravotnícky personál.

zdroj a fotografia: Agel

Nakúpdoma.sk - eshop - Byt a domácnosť, elektronika a spotrebiče, šport a fitness, kuchyňa, pánska a dámska móda, obuv, Topshop produkty, alko-nealko nápoje, kozmetika
Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

POZRITE SI TIEŽ:

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre