05042024sob

Svojim nákupom môžeme podporiť Zbrojnícky skrášľovací spolok či dva levické projekty

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 11. mája 2016 - Od 11. mája do 7. júna 2016 môže každý z nás podporiť iniciatívu miestnej organizácie z Levíc a okolia. Spoločnosť Tesco totiž spoločne s Nadáciou Tesco rozdelí 100 000 € medzi 77 organizácií po celom Slovensku na projekty, ktoré budú mať pozitívny význam pre vaše okolie. V rámci komunitného programu „Vy rozhodujete, my pomáhame“ je určený na podporu miestnych projektov po celom Slovensku. Bude len na nás, ktorý projekt podporíme.

Svojim nákupom môžeme podporiť Zbrojnícky skrášľovací spolok či dva levické projekty

Projekt vieme podporiť nasledovne:
Za každý nákup zákazníci obdržia jeden žetón, ktorým môžu podporiť svoj obľúbený miestny projekt. V každom zo 77 regiónov získa víťazná nezisková organizácia 1 300 € vďaka vašim hlasom, ktorými potešíte tých, na ktorých vám záleží. Na web stránke projektu (http://pomahame.tesco.sk) sa bude týždenne aktualizovať samotné hlasovanie, kde bude možné vidieť, aký počet hlasov má Vami podporený projekt.

LeviceUbytovanie.sk - Predpredaj 23 zrekonštruovaných bytov v Leviciach na Ul. Kyjevská 5

Tesco podporí projekty, na ktorých komunitám a zákazníkom záleží. Či ide o revitalizáciu a skrášľovanie okolia, podporu vzdelávania, zdravého životného štýlu či aktivity seniorov, zdravotne postihnutých, nezamestnaných alebo detí. Za nominované projekty môžete hlasovať v obchodoch Tesco od 11. mája do 7. júna 2016.

Za okres Levice sú nominované tieto tri projekty:

Zbrojnícky skrášľovací spolok
Trénujme všetci
Ozdravovací a integračný program pre deti s cieľom ich aktívneho zapojenia do procesu tvorby bezpečného prostredia pre pravidelné športovanie. Konečným cieľom je rozvoj ich fyzickej zdatnosti, zníženie teles. hmotnosti a zvýšenie sociál. integrity. Rodičia detí obce Zbrojníky pod záštitou ZSS a Materskej školy, za podpory nadácie Tesco majú záujem zrekonštruovať a doplniť detské ihrisko, ktoré momentálne nezodpovedá požiadavkám bezpečného a vhodného prostredia slúžiaceho k naplneniu cieľov.

Izomer, s.r.o. - ATÓM - Sv. Michala č. 4, 4. poschodie, 934 01 Levice - hydroizolácie striech lepenkou, fóliou Fatrafol 810, zateplenie a montáž sedlových striech krovy a všetky druhy krytín.

Ostrov, Levice
Miesto, kde nie si sám
Žijú medzi nami a predsa nie rovnako ako my. Reč je o mentálne či zdravotne postihnutých ľuďoch. Ich hendikep, ich odkázanosť na pomoc iných ľudí, ich nízke invalidné dôchodky neumožňujú týmto ľuďom spoločenský život a ak áno, tak veľmi obmedzene. Napriek tomu aj oni radi komunikujú, stretávajú sa s ľuďmi pri čaji či káve alebo len tak pre ten pocit ľudskej blízkosti. Potrebujú svoju oázu pokoja mimo ruchu bežných kaviarní či reštaurácií. Pomôžme im vytvoriť kúsok zeleného raja.

Andrej Budai photo - fotografické a video služby - svadby, oslavy, stužkové, promócie, plesy, rodinné a firemné stretnutia, akcie, podujatia, spoločenské, športové...

TŠTK Levice
Cvičenie pre celú rodinu
Viac ako 2 roky cvičíme spolu s rodičmi s deťmi vo veku 0 - 12 rokov základnú gymnastiku. Svojpomocne a vďaka príspevkom od rodičov a sponzorov sme čiastočne zariadili telocvičňu, ktorú by sme chceli ďalej vylepšovať. Je to aj kvôli bezpečnosti detí potrebné aby sme mohli cvičiť v moderne a hlavne bezpečne zariadenej a vybavenej telocvični. Pri cvikoch, ktoré deti prevádzajú, je to nevyhnutné, aby sme ďalej vylepšovali a zdokonaľovali naše vybavenie v telocvični.

Viac tu: http://pomahame.tesco.sk/region/46/

fotografia: Zbrojnícky skrášľovací spolok

POZRITE SI TIEŽ:

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre