05032024pia

Mikuláš, tradičné vianočné trhy v Zbrojníkoch

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

ZBROJNÍKY 7. decembra 2015 - Ako už tradične, tak aj tento rok, v Obci Zbrojníky privítali Mikuláša. V budove Kultúrneho domu sa zišlo niekoľko desiatok rodičov a detí, ktoré v sobotu 5.12.2015 večer netrpezlivo čakali na príchod Mikuláša.

Mikuláš, tradičné vianočné trhy v Zbrojníkoch

Svätý Mikuláš spolu s anjelom a čertom rozdávali deťom mikulášske darčeky. Atmosféra počas podujatia bola výborná. Deti mali pre Mikuláša pripravené básničky a pesničky.

Udalosť bola spojená s tradičnými vianočnými trhmi, kde bolo množstvo predajcov, ktorí sa prezentovali nádhernými ručne vyrobenými výrobkami. Nedali sa zahanbiť ani miestne ženy, ktoré prispeli svojimi výtvormi. Súčasťou trhov bol aj antikvariát, blší trh a zóna bez peňazí. Hladné žalúdky nasýtila kapustnica i párance. Pre deti bol pripravený čaj, pre dospelých vianočný punč.

Izomer, s.r.o. - ATÓM - Sv. Michala č. 4, 4. poschodie, 934 01 Levice - hydroizolácie striech lepenkou, fóliou Fatrafol 810, zateplenie a montáž sedlových striech krovy a všetky druhy krytín.

Mikuláš, tradičné vianočné trhy v Zbrojníkoch


Zbrojnícky skrášľovací spolok s členmi vytvoril nádhernú kulisu, ktorej účelom bolo vytvorenie tepla domova a vyzdvihnutie čara Vianoc. Záverom podujatia Mikuláš spolu so starostkou obce Emöke Fillovou rozsvietili vianočný stromček. Deti sa s Mikulášom rozlúčili a popriali príjemnú cestu na ďaleký sever.

LeviceUbytovanie.sk - Predaj a prenájom a predaj 1. a 5. izbových zrekonštruovaných bytov v Leviciach
Výťažok z predaja, ktorý sa zúčastnení rozhodli preinvestovať v najbližšej obecnej akcii - FAŠIANGY spojené s obecnou zabíjačkou a detským karnevalom, bol odovzdaný pani starostke.

Všetky fotografie z podujatie nájdete na tomto linku: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1644792099127388.1073741838.1517034338569832&type=3

zdroj a fotografie: Silvia Cselovszká
Andrej Budai photo - fotografické a video služby - svadby, oslavy, stužkové, promócie, plesy, rodinné a firemné stretnutia, akcie, podujatia, spoločenské, športové...

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre