04242024str

Pátranie po dvoch nezvestných dievčatách - Scarlet Laure Bartošovej z Veľkých Ludiniec a Jenifer Kováčovej z Farnej

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

VEĽKÉ LUDINCE / FARNÁ 15. mája 2023 - Polícia Levice pátra po dvoch nezvestných dievačatách. Ako informuje Facebook stránka Ján Krajčovič (PatrosLevice), ide o 16-ročnú Scarlet Lauru Bartošovú z Veľkých Ludiniec a 15-ročnú Jenifer Kováčovú z Farnej.

Pátranie po dvoch nezvestných dievčatách - Scarlet Laure Bartošovej z Veľkých Ludiniec a Jenifer Kováčovej z Farnej

Nezvestná Scarlet Laura Bartošová z Veľkých Ludiniec odišla z domu dňa 7.5.2023 v nočných hodinách a od tejto doby sa rodine ani známym neozvala a zdržuje sa na neznámom mieste. "Nezvestná Scarlet Laura Bartošová je vysoká 165 centimetrov, strednej postavy, má okrúhlu tvár, gaštanovo hnedé vlasy do polovice chrbta, hnedé oči, ovláda slovenský jazyk. Popis oblečenia nie je známy," približuje Facebook stránka.

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Nezvestná 15-ročná Jenifer Kováčová z Farnej odišla z domu dňa 10.5.2023 v poobedných hodinách a od tejto doby sa rodine ani známym neozvala a zdržuje sa na neznámom mieste. "Nezvestná Jenifer Kováčová je vysoká 150 centimetrov, štíhlej postavy, má oválnu tvár, čierne rovné vlasy po plecia, tmavohnedé oči, ovláda slovenský a maďarský jazyk. Oblečené mala čiernu mikinu s kapucňou, čierne nohavice, čierne botasky zn. Adidas," dodáva Facebook stránka Ján Krajčovič (PatrosLevice).

V prípade, že máte vedomosť o mieste pobytu nezvestného, kontaktujte nás na Facebooku, volajte na OR PZ Levice, oddelenie pátrania 0961323371, alebo linku 158. "Taktiež Vás poprosíme aj o zdieľanie tejto fotky v čo najväčšom množstve," uzatvára Facebook stránka.

Pátranie po dvoch nezvestných dievčatách - Scarlet Laure Bartošovej z Veľkých Ludiniec a Jenifer Kováčovej z Farnej

zdroj a foto: Facebook Ján Krajčovič (PatrosLevice)

...

KVALITNÝ NÁBYTOK, PRODUKTY TOPSHOP, DORMEO, DELIMANO, WALKMAXX, WELLNEO, ROVUS - NÓRSKA KOZMETIKA - PRE DOSPELÝCH - ŠPORT A VÝŽIVOVÉ DOPLNKY - ŠKOLSKÉ POTREBY - ŠPERKY - ZĽAVY A AKCIE - KVALITNÝ ALKOHOL

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre