04202024sob

Do pátrania po nezvestnej žene sa zapojili aj želiezovskí policajti, našli ju schúlenú v snehu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Do pátrania po nezvestnej žene sa zapojili aj želiezovskí policajti, našli ju schúlenú v snehu

DVORY NAD ŽITAVOU / ŽELIEZOVCE 23. januára 2019 - Polícia na svoje operačné stredisko prijala oznámenie o nezvestnosti 37-ročnej ženy z okresu Nové Zámky, do pátrania ktorej sa zapojili aj želiezovskí policajti. Ako portál Leviceonline.sk informovala nitrianska krajská policajná hovorkyňa Božena Bruchterová, polícia oznámenie prijala v pondelok 21.1.2019 večer.

Oznamovateľ do telefónu uviedol, že žena odišla z domu okolo 15:00 hod. v ľahkom oblečení. "So sebou si nezobrala doklady, mobil a ani peniaze. Policajti z Dvorov nad Žitavou okamžite začali po nezvestnej žene pátrať. Ešte večer preverili vlakové a autobusové stanice, prezreli reštauračné zariadenia a kontaktovali nemocnicu. Výsledok bol negatívny," povedala Bruchterová.

UCEL liečivá mastička

Policajti  v akcii pokračovali aj na druhý deň, kedy sa do pátrania zapojila aj hliadka zo Želiezoviec, ktorá prehľadávala okolité obce. "Celkovo 10 policajtov spolu s asi 25 dobrovoľníkmi z obce vytvorili rojnicu a prehľadávali celé okolie obce, z ktorej žena pochádza," dodala.

V utorok 22.1.2019 okolo obeda policajti ženu našli vo viniciach v chatovej oblasti. "Ležala schúlená v snehu a javila známky silného podchladenia. Policajti jej okamžite poskytli prvú pomoc. Následne ju naložili do policajného auta, kde jej poskytli teplé oblečenie a počas prevozu do nemocnice sa s ňou snažili komunikovať. V novozámockej nemocnici ju odovzdali do rúk lekárom," priblížila nitrianska krajská policajná hovorkyňa.

Policajtov nesmierne teší, že sa ženu podarilo nájsť živú a samozrejme jej želajú skoré uzdravenie. "Podľa posledných informácií, by mal byť jej stav stabilizovaný," ukončila.

zdroj: KR PZ Nitra

POZRITE SI TIEŽ:

Nakúpdoma.sk - eshop - Byt a domácnosť, elektronika a spotrebiče, šport a fitness, kuchyňa, pánska a dámska móda, obuv, Topshop produkty, alko-nealko nápoje, kozmetika
Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre