04202024sob

Nezvestnú 70-ročnú Margitu Sarokovú z Demandíc našli pri brehu Ipľa v Šahách bez známok života

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Polícia žiada o pomoc pri pátraní po nezvestnej 70-ročnej Margite Sarokovej z Demandíc

DEMANDICE / ŠAHY 30. mája 2018 AKTUALIZOVANÉ - Policajti zo Šiah od pondelka 28.5.2018 pátrali po 70-ročnej dôchodkyni Margite Sarokovej z obce Demandice.

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Prepátrali okolie obce, parky, opustené budovy, autobusové stanice, preverili zdravotnícke zariadenia a miesta, o ktorých bol predpoklad, kde by sa nezvestná žena mohla zdržiavať. V pátraní policajti pokračovali do stredy 30.5.2018, keď v čase okolo 11.00 hodiny bola nezvestná žena policajtmi nájdená pri pátracej akcii v Šahách pri brehu v rieke Ipeľ bez známok života.

Dôchodkyňa odišla z domu v pondelok 28.5.2018 okolo obeda a odvtedy sa nikomu zo svojich príbuzných neozvala. Margita Saroková je vysoká asi 165 cm štíhlej postavy. Má krátke šedivé vlasy a zelené oči. V čase odchodu mala na sebe oblečené nohavice šedej farby zelenú vestu, svetlú košeľu a obuté mala hnedé poltopánky.

Obhliadajúci lekár predbežne vylúčil cudzie zavinenie. U nebohej bude vykonaná pitva, ktorá určí príčinu smrti. V danej veci bolo prijaté oznámenie, ktoré preverujeme ako podozrenie z prečinu usmrtenia.

zdroj a fotografia: KR PZ Nitra

Nakúpdoma.sk - eshop - Byt a domácnosť, elektronika a spotrebiče, šport a fitness, kuchyňa, pánska a dámska móda, obuv, Topshop produkty, alko-nealko nápoje, kozmetika

POZRITE SI TIEŽ:

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre