05032024pia

Levickí hasiči bronzoví v krajskej súťaži vo vyslobodzovaní zranených osôb z havarovaných vozidiel

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

NITRA 19. júna 2023 - Príslušníci Okresného Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Leviciach skončili na 3. mieste v krajskej súťaži vo vyslobodzovaní zranených osôb z havarovaných vozidiel. Na podujatí s medzinárodnou účasťou, ktoré sa konalo minulý týždeň v Nových Zámkoch, sa zúčastnilo desať družstiev.

Levickí hasiči bronzoví v krajskej súťaži vo vyslobodzovaní zranených osôb z havarovaných vozidiel

Na slávnostnom otvorení sa zúčastnili prezident HaZZ Pavol Mikulášek, poslanec NR SR Juraj Krúpa, predseda Nitrianskeho samosprávneho kraja Branislav Becík, primátor mesta Nové Zámky Otokar Klein prednostka Okresného úradu (OÚ) v Nitre Eva Bielik Hajdamárová, prednosta OÚ v Nových Zámkoch Ladislav Hamran, riaditeľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Nových Zámkoch Daniel Zahorák, riaditeľ Fakultnej Nemocnice s poliklinikou v Nových Zámkoch Karol Hajnovič.

ČLÁNOK POKRAČUJE NIŽŠIE ⇩

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Výsledky súťaže:
🥇miesto HZS Pardubického kraja
🥈miesto OR HaZZ Nitra, ktorí budú reprezentovať Nitriansky kraj na Majstrovstvách SR vo vyslobodzovaní zranených osôb z havarovaných vozidiel a zároveň im bol odovzdaný putovný pohár predsedu NSK.
🥉miesto obsadilo OR HaZZ Levice.
4. miesto obsadilo OR HaZZ Martin
5. miesto obsadilo OR HaZZ Topoľčany,
6. miesto OR HaZZ Galanta,
7. miesto OR HaZZ Komárno
8. miesto OR HaZZ Zlaté Moravce
9. miesto OR HaZZ Nové Zámky
10. miesto OR HaZZ Rimavská Sobota

Na vyhodnotení sa zúčastnil aj podpredseda Národnej rady SR Gábor Grendel.

zdroj a foto: HaZZ

...

KVALITNÝ NÁBYTOK, PRODUKTY TOPSHOP, DORMEO, DELIMANO, WALKMAXX, WELLNEO, ROVUS - NÓRSKA KOZMETIKA - PRE DOSPELÝCH - ŠPORT A VÝŽIVOVÉ DOPLNKY - ŠKOLSKÉ POTREBY - ŠPERKY - ZĽAVY A AKCIE - KVALITNÝ ALKOHOL

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre